Jeg er blitt litt hekta på disse grønnsakkassene.
Jeg gleder meg til å se hva som er i dem.
I dag visste jeg hva alt var.
https://www.avdemgardsgront.no/
Flere hvitløksstilker som jeg fikk forrige uke. Jeg likte de godt. De er litt milde i smaken.
Forrige uke brukte jeg de både i dressinger og i varm mat.
Jeg fikk også noen vanlige hvitløk. Lørdag fikk jeg også en pose hvitløk fra ei venninne.
Hun kom med både hvitløk, persille, agurk og purreløk.
Deilige å få slike kortreiste og ferske økologiske grønnsaker.
Det var en bunt til av disse Istappreddikene.
Det var bra for de har jeg lagt planer for.
Vårløk måtte jeg ha kjøpt, hvis det ikke kom, så det passet godt.
Og hurra, nå kom det beter.
Bladpersille er fint.
Og nydelig fin spinat. Den passer perfekt til torsken jeg har tatt opp til i dag.
Ikke gule gulrøtter denne uken, men vanlige.
Her har allerede hjernecellene begynt å planlegge.
Disse skal sammen med torsken i dag.
Onsdag:
Torsk med spinat/ betebladsaus. Ja for bladene på betene kunne visst brukes som spinat.
Torsdag: Tapas til 5, mye det samme som på lørdag.
Har du ingen planer, be venner på tapas
Fredag: Spinatsupppe og rester fra tapas, hvis det er igjen noe
Lørdag: Småpizza i airfryer med salat
Søndag: Andebryst med ovnsbakte beter
Oppskrifter, inspirert av grønnsakkassene.
Har du ingen planer, be venner på tapas
Grillskiver med Spagettini og italienskinspirert brødsalat.
Bruk av grønnsakkasse 2, Estragonpoteter, salat, marinader, nepecarpaccio, biffwok
Da kom første forundringspakken. Spennende
Jeg tryller fiskegryte av Løpstikkesuppe
Biffwok i pitabrød, med rabarbra/eplekompott til dessert
Sommerkoteletter med småpoteter og salat.