Kyllinglår med pesto og salsa

Pesto:

Jeg har sånn “bruk opp før ferien-uke”.

Jeg tok hele denne bunten med småbladet basilikum.

Noen mandler, noen pinjekjerner, 1 fedd hvitløk, litt parmesan, persille, olje, sitron, salt og pepper.

Kjørte det i hurtigmikseren.

 

Da ble det pesto.

 

Så smurte jeg pestoen på kyllinglårene. Jeg stakk litt hull i de med en gaffel først. Jeg brukte airfryer, kylling, men måtte ha noen min mer.

Så lagde jeg salsa.

4 små chili fra glass(de var ikke sterke), 1 fedd hvitløk, mango, vårløk, maineper i skiver, masse gress fra mainepene, spinat, tomat, paprika, persille, agurk, sitron, bittelitt eplesidereddik, olje, salt, sitronpepper

Det ble så stor skål at jeg har nok til en dag til minst. Kanskje lørdag når jeg skal ha pitabrød.

I dag blir det ovnsform med røkt torsk, kinakål og pak choi

Servert med ris. Ble kjempegodt.

Bruk av grønnsakkasse 2, Estragonpoteter, salat, marinader, nepecarpaccio, biffwok

Da kom første forundringspakken. Spennende

Dagens kasse, nummer 2

Løpstikkesuppe med pak choi

Jeg tryller fiskegryte av Løpstikkesuppe

Tredje grønnsakkasse

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg