Ovnsform med røkt torsk

Vi er glad i røkt torsk, gubben og jeg.

Vi bruker, hvit saus, bacon, kålrot og potet.

Nå hadde jeg lyst til å finne på noe nytt, i og med at jeg får disse grønnsak-kassene.

 

Bruk av grønnsakkasse 2, Estragonpoteter, salat, marinader, nepecarpaccio, biffwok

Da kom første forundringspakken. Spennende

Dagens kasse, nummer 2

Løpstikkesuppe med pak choi

Jeg tryller fiskegryte av Løpstikkesuppe

Tredje grønnsakkasse

Kyllinglår med pesto og salsa

 

 

Men først måtte jeg ha gjenopplivning på kinakål og pak choi.

Det er nok altfor kaldt i kjøleskapet mitt, for de visner over natten.

Etter ferien, tror jeg at jeg må oppbevare de i kjelleren istedetfor.

 

 

Jeg lot de ligge i iskaldt vann noen minutter.

Da våknet de til live igjen.

 

3 poteter, 2 gulrøtter.

Jeg har spise opp alt i kjøleskapet, uke, så i går kjøpte jeg kun noen tomater, en mango og 2 sitroner.

Jeg bruker jo vanligvis å fylle opp kjøleskapet.

 

Jeg lagde hvit saus, spedde med vann og fløte.

Hodet lurte meg til å bruke opp noe ramsløksmør, som ei venninne kom med på lørdag.

Sommer og sol og venner og stor glede, grillfest og sommerkos

Jeg ropte nei, nei, jeg skulle ikke bruke det må, men i gryta forsvant det.

Potet og gulrot fikk koke noen minutter i sausen.

 

Røkt torsk, fjernet skinn. Heldigvis ingen bein.

 

 

 

Så hadde jeg alt i kakeformen til airfryeren.

Kinakål, fisk og pakchoi og sausen med potet og gulrot.

Fiskeprogram, var det 8 min skal tro, men jeg syntes det var litt lite, så jeg la på 4 min til, 175 grader.

 

 

Ferdig.

 

 

Servert med flatbrød med smør.

Det ble ganske mye igjen når vi hadde forsynt oss og jeg tenkte rester til meg, over helga.

Men så tømte gubben resten på fatet sitt og spiste opp alt.

Ja, det er vel et tegn på at det var suksess.

 

Nå skal jeg snart lage pitabrød, med pak choi, kinakål, paprika og vårløk.

Jeg har igjen salsa fra torsdag.

Jeg tenkte også å lage mainepetatziki.

Gidder jeg det da, skal tro.

Jeg er trøtt i dag og daff.

Vel, skal finne oppskriften og se om det er mye jobb.

Hvis jeg lager middag litt tidlig, kan jeg lage noe godt til kvelds.

Jeg har nemlig noen frosne pizzabunner, jeg burde bruke opp.

Vi får se hva det blir til i drittværet her.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg