Biffwok i pitabrød, med rabarbra/eplekompott til dessert


I kasse to, fikk jeg rabarbra.

Det var ikke så mange, så jeg blandet de med et eple.

 

 

Ca 1dl vann og litt sukker. Smak til underveis, er ikke god når den er for søt.

La koke til det er mørt. Rør ut et par ss maisenna i litt vann og rør sammen og kok opp.

 

Vi spiser med krokanis til, men vaniljesaus er jo kjempegodt.

 

Jeg hadde ei pk pitabrød i fryseren.

Velvel, hardere får man dem ikke, etter at de tinet ja.

Jeg påstår at de nye fryserne tørker mer ut maten enn de gamle.

Jeg la de inn i et kjøkkenhåndkle og lot de få 30 sekund i mikroen.

Da ble de myk…….noen sekunder før de ble til stein.

Jeg vurderte å selge de på det mørke nettet, som mordvåpen.

 

Biffstrimler.

 

Paprika og vårløk, hvitløk og chili, får surre i woken etter at biffstrimler har stekt litt.

 

Jeg er ikke helt fornøyd med woken min, for selv med plata på 9, blir den ikke varm nok.

Det er en Jamie Oliver, men tror ikke han ville vært fornøyd selv heller.

Det skal frese godt i en wok.

 

Så hadde jeg i strimler av kinakål og pak choiskudd.

 

Jeg fant frem salsa fra torsdag.

Kyllinglår med pesto og salsa

Avokadorømme, enkelt og godt.

Mos 1 avocado, rør sammen med litt sitron, salt, pepper og litt rømme.

Det lager jeg til taco for det er så forfriskende.

 

 

Serverte med pommes frites, som jeg ikke synes blir like god i airfryer som i frityr. Langt i fra faktisk.

Det ble godt, selv om pitabrødene kunne vært kassert.

Men jeg kaster jo sjelden mat, hvis det er mulig å spise den.

Jeg hadde tenkt jeg kunne ta ost på pitabrødene og steke de i airfryer og det hadde nok vært bedre.

Nå jobber hjernecellene med hvordan jeg skal bruke opp alle gamle pølsebrød.

Jeg har noen ideer som skal prøves ut etter ferien.

 

 

Andre blogger om grønnsak-kasser:

 

Bruk av grønnsakkasse 2, Estragonpoteter, salat, marinader, nepecarpaccio, biffwok

Da kom første forundringspakken. Spennende

Dagens kasse, nummer 2

Løpstikkesuppe med pak choi

Jeg tryller fiskegryte av Løpstikkesuppe

Tredje grønnsakkasse

Kyllinglår med pesto og salsa

Ovnsform med røkt torsk

6 kommentarer
    1. Hmm, dette så vanvittig godt ut og jeg fikk lyst til å lage det selv også.
      Rabarbra har ikke vært så lett å få tak på i butikkene, bare noen få dvaske stilker i ny og ned.
      Ha en fortsatt fin søndag 🥰

    2. Mmmmm alt det der så nydelig fristende og godt ut 😀

      VI var på dine kanter lørdag til søndag men tok ikke kontakt da vi susa oss hjemover med planer som ikke blei noe av 🙂
      Ryggen min kranglet etter turen til Mardalsfossen…. og vi skulle egentlig til Åndalsnes og ta gondolen – men vi dro hjem 🙂 For et vakkert sted det er innover der mot Eikesdalen. Aldri vert der før 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg