Jeg digger å lage småretter og masse dill dall.
Når jeg nå skulle ha gjester, hadde jeg lyst å lage tapas.
I utgangspunktet skulle jeg gjøre det enkelt.
Litt slik som jeg gjorde her forleden:
Men plutselig ble det mye mer og altfor mye.
Nå har vi mat hele uken.
Bakerst Rådyrspyd, fra fryseren, etter grillfesten i juni.
Årets grillfest i strålende vær
Kyllingvinger med grillkrydder for de som ikke liker det for “hot”.
Kyllingvinger med tigersaus for de “hotte”
Kyllingvinger i djevelsaus med rømmedip og tortillachips
Foran spareribs fra kjøledisken på Rena
Kyllingspyd med hvitløk, grillkrydder og persille
Skinke, Chorizo og ost
Scampi, paprika,chili,Persille hvitløk,rødløk, olje, sitron, salt og pepper.
Småpoteter skjært i biter, krydret med grillkrydder og paprika, litt chili og hvitløk
Søtpaprika, hvitløk, persille, salt og pepper, i ovnen ca 20 min.
Nachos og focaccia. Focaccia kjøpte jeg fra frysedisken på Rema, da jeg ikke orket å bake denne gangen.
Løk, ny fersk buntløk, bakt i ovnen
Maiskolber, delt i skiver, med smør på, i ovnen
cherrytomater
Små chilie fylt med ost fra tapasavdelingen i kjøledisken på Rema.
Der kjøpte jeg også greske oliven for de er så gode.
Dadler med bacon lagde min sønn.
Gulrot og selleri i staver
Jalapenopoppers og løkringer fra frysedisken på Rema. Kunne godt vært droppet denne gangen siden det ble altfor mye mat.
Rømmedip, (rømme, majones,hvitløk, litt sitron, salt og pepper)
Tigersaus
Jordbær og Krokanis til dessert.
Gjestene var fornøyd og det var varmt nok til at vi kunne sitte i teltet, dog med vegger nede og litt varme i taket.
Oi…her var det mat for alle ganer og mange folk 😀 Jeg fikk jammen lyst på, enda jeg sitter her og er stappmett etter frokosten fortsatt 🙂
Du er jammen god som lager til så mye. Der hadde jeg kommet til kort ganske fort 🙂
Ja her har vi spist rester i dag og det blir det i morgen også 🙂