Tapasaften

 

Jeg digger å lage småretter og masse dill dall.

Når jeg nå skulle ha gjester, hadde jeg lyst å lage tapas.

I utgangspunktet skulle jeg gjøre det enkelt.

Litt slik som jeg gjorde her forleden:

“Når man er matlei ” – tapas

Men plutselig ble det mye mer og altfor mye.

Nå har vi mat hele uken.

 

 

Bakerst Rådyrspyd, fra fryseren, etter grillfesten i juni.

Årets grillfest i strålende vær

Kyllingvinger med grillkrydder for de som ikke liker det for “hot”.

Kyllingvinger med tigersaus for de “hotte”

Kyllingvinger i djevelsaus med rømmedip og tortillachips

Foran spareribs fra kjøledisken på Rena

Kyllingspyd med hvitløk, grillkrydder og persille

Skinke, Chorizo og ost

 


Scampi, paprika,chili,Persille  hvitløk,rødløk, olje, sitron, salt og pepper.

Småpoteter skjært i biter, krydret med grillkrydder og paprika, litt chili og hvitløk

 

 

Søtpaprika, hvitløk, persille, salt og pepper, i ovnen ca 20 min.

 

 

Nachos og focaccia. Focaccia kjøpte jeg fra frysedisken på Rema, da jeg ikke orket å bake denne gangen.

 

 

Løk, ny fersk buntløk, bakt i ovnen

Maiskolber, delt i skiver, med smør på, i ovnen

cherrytomater

Små chilie fylt med ost fra tapasavdelingen i kjøledisken på Rema.

Der kjøpte jeg også greske oliven for de er så gode.

Dadler med bacon lagde min sønn.

Gulrot og selleri i staver

Jalapenopoppers og løkringer fra frysedisken på Rema. Kunne godt vært droppet denne gangen siden det ble altfor mye mat.

Rømmedip, (rømme, majones,hvitløk, litt sitron, salt og pepper)

Tigersaus

 

Jordbær og Krokanis til dessert.

 

Gjestene var fornøyd og det var varmt nok til at vi kunne sitte i teltet, dog med vegger nede og litt varme i taket.

 

 

2 kommentarer

    1. Oi…her var det mat for alle ganer og mange folk 😀 Jeg fikk jammen lyst på, enda jeg sitter her og er stappmett etter frokosten fortsatt 🙂
      Du er jammen god som lager til så mye. Der hadde jeg kommet til kort ganske fort 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg