Oppdatering fermentering

Jeg vet flere venter på oppdatering på fermenteringsprosjektet mitt.

HURRA- da er jeg i gang

Fermenterte rotgrønnsaker var det første jeg lagde.

Det var med myse.

Jeg synes de ble gode når jeg tok de etter tre dager.

De er milde og fine i smaken.

Det smaker som råkost.

Gode tips:

https://www.gryhammer.no/hjelp-det-er-mugg-pa-mine-fermenterte-gronnsaker-hva-gjor-jeg/

Neste gang skal jeg dekke de bedre og sette alt inn i skapet.

Tjohei, her går det unna

De andre hadde jeg bare saltlake på.

Jeg har ikke noe greie på det, så er usikker på hvorfor noe skal ha myse, og noe kun saltlake.

Blomkål og broccoliblandingen var litt merkelig synes jeg.

Jeg hadde den i salaten i dag og det gikk helt fint.

Løken smakte saltet løk.

Man skal ikke spise for mye fermentert,  før man ser om man tåler det.

Litt hver dag nå i starten.

 

 

Ingefæren smakte jeg bittelitt på.

Den er gyselig sterk

Kanskje den blir bedre mår den får stå litt lenger.

Skal teste den til sushi snart.

Vel da er jeg kommet så langt.

Det neste jeg skal forsøke meg på et brød stekt med lite eller ingen gjær.

2 kommentarer
      1. Takk. 🙂 Jeg synes ikke det smaker så ulikt. Særlig den med rotgrønnsaker. Jeg gjør det jo for å få tak i bakteriene, men det må være spiselig 🙂 de syltede har sukker i seg. Det skal jeg helst ikke ha.:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg