I går kom jeg i gang med fermenteringen.
Det er jo superenkelt og gjort på få minutter.
Det vil si hvis det blir spiselig.
Nå har jeg gjemt glassene under et håndkle.
Litt usikker på om det må være tettere eller om det kan ligge bare over.
Jeg må vente til onsdag med å begynne å teste.
Syltet ingefær
Rødløk
Broccoli og blomkål
Og skulle det på på rævva, så er det ikke store utgiften.
Det er billige ingredienser.
Alt er hentet fra boken Tarmens medisin, Berit Nordstrand.
https://beritnordstrand.no/artikler/fattig-uten-fermentering
4 kommentarer
Dette får du til. Fermetering er kjempespennende. Håper du skriver om hvordan det smaker.
Full rapport kommer , enten det blir suksess eller fiasko 🙂
Jeg har hørt og lest en del om dette hos bloggvenner her i Norge og i Sverige, men aldri prøvd meg på det selv.
Vi får se hva jeg prøver meg på i løpet av 2022 😉
Det var gjort på en,to,tre, utfordringen er nok om det blir mugg 🙂