HURRA- da er jeg i gang

Endelig kom jeg i gang.

I dag har jeg fermentert rotgrønnsaker.

Jeg brukte grov rasp på foodprosessoren, tok jo bare noen få minutter.

Om det blir vellykket?

Nei, det aner jeg ikke.

Nå skal det stå i tre dager med et håndkle over glasset.

Jeg satte det inn i kjøkkenskapet jeg.

Det kan hende jeg glemmer at det er der også.

 

Her er det jeg har planlagt.

 

Alt er hentet fra boken Tarmens medisin, Berit Nordstrand.

https://beritnordstrand.no/artikler/fattig-uten-fermentering

Fermentert råkost

Kålrot

Sellerirot

Gulrøtter

Ingefær

1 ss myse

S 134

Jeg brukte bare halve oppskriften

 

 

Dette blir neste prosjekt.

Surkål

Kål

Karve

Salt

S128

 

 

Syltet ingefær

Ingefær

Lake 108

Og når jeg har syltet ingefær skal jeg lage sushi igjen.

Å helledussan, jeg prøver å lage sushi for første gang

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg