Arkivbilde fra da jeg hadde fersk gurkemeie.
Ja jeg er noe forunderlig, innrømmer det gjerne.
Jeg har aldri drukket te før.
Men de siste årene, har jeg tydd til ingefærte, av fersk ingefær.
Ingefærte, både av blå og lilla ingefær, og fersk gurkemeie
Jeg har jo skrevet mye om å spise intuitivt det kroppen ønsker.
Jeg tror denne teen er bra for immunforsvaret mitt.
Kryss i taket men har ikke vært forkjølt på over tre år.
Før hadde jeg et par lange perioder med forkjølelse i året.
Dette visste jeg ikke, så takk for tips
Nordstrandinspirert Aspargessalat
Forunderlig hva kroppen vet
I starten raspet jeg ingefær, hadde i kanel og gurkemeie
Så ble det sitron
Så ble det sitronmelisse
Så ble det honning
Så kom Damenes urtete fra Dana
Ja da er det vel egentlig nok.
Bra det er et høyt krus.
Når jeg skulle lage i dag, stod det en skål med noen granateplekjerner fra lørdag.
Kjempeenkle butterdeigssnurrer
Svusj sa det, så forsvant de opp i koppen.
Urtene fra Dana har jeg egentlig i en slik pepperbeholder man bruker til fårikål, men den har jeg visst åpnet med honningskjeen så nå må teen få stå der til de synker litt.
Hvis ikke må jeg sile, haha
Vel vel.
En treretters te her.
La galskapen lenge leve.
I dag