Når en kopp te blir til en treretter

Arkivbilde fra da jeg hadde fersk gurkemeie.

Ja jeg er noe forunderlig, innrømmer det gjerne.

Jeg har aldri drukket te før.

Men de siste årene, har jeg tydd til ingefærte, av fersk ingefær.

Ingefærte, både av blå og lilla ingefær, og fersk gurkemeie

Jeg har jo skrevet mye om å spise intuitivt det kroppen ønsker.

Jeg tror denne teen er bra for immunforsvaret mitt.

Kryss i taket men har ikke vært forkjølt på over tre år.

Før hadde jeg et par lange perioder med forkjølelse i året.

 

Dette visste jeg ikke, så takk for tips

En liten svipptur

Med hjertet som gps

Nordstrandinspirert Aspargessalat
Forunderlig hva kroppen vet

 

I starten raspet jeg ingefær, hadde i kanel og gurkemeie

Så ble det sitron

Så ble det sitronmelisse

Så ble det honning

Så kom Damenes urtete fra Dana

 

Ja da er det vel egentlig nok.

Bra det er et høyt krus.

Når jeg skulle lage i dag, stod det en skål med noen granateplekjerner fra lørdag.

Kjempeenkle butterdeigssnurrer

Svusj sa det, så forsvant de opp i koppen.

Urtene fra Dana har jeg egentlig i en slik pepperbeholder man bruker til fårikål, men den har jeg visst åpnet med honningskjeen så nå må teen få stå der til de synker litt.

Hvis ikke må jeg sile, haha

Vel vel.

En treretters te her.

La galskapen lenge leve.

I dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg