Der ble en liten svipptur til Åndalsnes i dag.
Det var pop up dag.
Noen av de som selger lokalprodusert inntok tomme butikklokaler med varene sine.
Jeg brukte aldri honning for noen år siden.
Nå bruker jeg det nesten hver dag.
Jeg har insulinresistens.
Det betyr at jeg har overproduksjon av insulin for kroppen får ikke helt til å forstå at den har nok.
Legger du på deg fra midjen og opp, med tynne bein, sjekk fastende insulin.
Det kan føre til sukkersyke.
Det har jeg til nå unngått, derfor er jeg til hverdags veldig flink med kostholdet.
Jeg skal heller ikke ha kunstig søtning, for da tror kroppen det er sukker og starter insulinproduksjon.
Det sa ihvertfall en lege til meg, så jeg ligger unna.
Men det ser ut til at en ts honning hver dag, ikke ødelegger noe.
Derfor bruker jeg det i ingefærteen min.
Jeg kjøper lokalprodusert honning, Isfjordhonning.
Dana var også der med sine produkter.
Dette visste jeg ikke, så takk for tips
Jeg kjøpte en pose til med urtete, for når kroppen min sier at det vil den ha, da hører jeg etter.
Jeg vil også teste ringblomstsalve for sår hud og Chilisalt hørtes fristende ut.
Kroppen min sa jo at den nå ville ha litt chili også.
Vi fant også noe veldig fint på Lillehvelvet, bakeriutsalget som åpnet i sommer.
Nemlig en flott gutt.
Av han kjøpte vi wraps til å spise når vi kom hjem.
Nam, de ser gode ut.
Han hadde akkurat erfart at bestemor hadde rett når hun sa at det var lurt å øve på hoderegning.
https://lillehvelvet.business.site/
Lille Hvelvet er en del av restaurangen Hvelvet, som ligger på andre siden av gaten.
Navnet hvelvet kommer nok av at det har vært bank i lokalet tidligere.
Nå er vi hjemme igjen og skal kose oss med lunsj.