Nordstrandinspirert Aspargessalat

 

Jeg er blitt rasende flink til å høre etter hva kroppen vil ha.

Jeg har skrevet om det i noen innlegg tidligere.

Dette visste jeg ikke, så takk for tips

En liten svipptur

Med hjertet som gps

Forunderlig hva kroppen vet

 

En av det den innimellom forlanger, er Asparges.

Da lager jeg ofte aspargessuppe.

Gjerne med purreløk og sopp, nydelige supper.

Asparges, sopp og purreløkssuppe

Sist hadde jeg også i en pose spinat, det ble fantastisk godt.

Så fant jeg oppskrift på aspargessalat hos Berit Nordstrand.

Den så god ut.

Jeg handlet inn, men jeg glemte både ruccula og frisk basilikum.

Jeg hadde derimot hjemmelagd pesto, så jeg brukte 3 ss av den.

Rapport for dagen

 

Jeg serverte med stekte poteter og røkte svinekoteletter, noe som jeg ikke har hentet fra henne.

Derfor må jeg kunne si at den bare er inspirert av Nordstrand.

Den ble ihvertfall sabla god.

Jeg ser hun foreslo egg i, det skal jeg prøve også.

Hun har også en oppskrift med bacon og parmesan og rød løk, som skal testes.

https://beritnordstrand.no/oppskrifter/asparges

 

Poteter krydret med urtesalt fra Danas og hvitløksolje fra Oliviers.

200 grader ca 30 min

Nå har jeg også kjøpt Danas chilisalt som skal testes.

Bare så det er sagt, så sender Dana gjerne varer i posten og du betaler med vipps eller klarna, veldig enkelt.

Dette visste jeg ikke, så takk for tips

En liten svipptur

 

En bunt asparges. Knekk av endene rens og surr et par minutter.

Sommerkoteletter, halv pris, utgått dato, kr 22,87

Vi spiste opp nesten alt, en stor bolle.

Det var så godt.

Avkjøl asparges etter steking.

Strimle agurk, avocado i biter, fetaost, ristede pinjekjerner, salat og asparges

dressing 4 ss rå eplesidereddik eller sitron, 0,75 dl olivenolje, (jeg brukte mindre, mer enn nok) , 2 ts rå honning, 2 ts dijonsennep (jeg brukte idun grov), salt, pepper. Husk at fetaosten er salt.

Blandes og settes kaldt til den skal i salaten.

 

Når jeg skal prøve Nordstrands omstart 30 over nyttår, blir det halve tallerken med salat og ikke poteter, men det er ikke enda.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg