Kristin A. Norenberg, Med hjertet som gps

 

Kristin A. Norenberg, Med hjertet som gps

Leseeksemplar fra forfatteren.

 

Denne lå øverst og det er selvfølgelig fordi jeg gledet meg veldig til å lese den. Dette er jo mitt største interessefelt. Jeg prøver så godt jeg kan å følge hjertet og det leder meg til mange nydelige opplevelser.

Jeg likte svært godt den forrige boken hennes, Balansekvinnen, som også er basert på hennes egne erfaringer.

BØKER LEST I SEPTEMBER

Jeg ble så begeistret etter å ha lest Balansekvinnen, at jeg brukte noen av sitatene på bilder.

 

https://kristinnorenberg.no/boker/med-hjertet-som-gps/

Dette var en nydelig bok for meg.

For meg er det bekreftelser på at uansett hvilken vei man velger eller for min del, må velge, siden jeg ble ufrivillig hjemmeværende, så kommer vi dit vi skal, hvis vi følger hjertet.

Uansett om du har erfaring eller er ny når det gjelder det spirituelle, vil du finne mye fint i denne boken.

Selv har jeg i likhet med Norenberg, vært flere ganger på Arthur Findlay og tårene rant når jeg leste om skolen for den betyr noe helt spesielt for meg, et hjem jeg ikke visste jeg hadde. Et hjem der jeg er mer meg selv enn noen annen plass, mer hjemme i meg selv  enn i hverdagen her hjemme.

Hun tar opp så mye viktig. Synkroniteten. Hvordan ting magisk legger seg til rette når du følger hjertet.

Hvordan skille mellom intuisjonen, stemmen fra hjertet og stemmen fra hjernen, fra egoet vårt. Der er det lett å bli lurt.

Fine øvelser og meditasjoner du kan gjøre når det passer inn for deg. For når du følger hjertet, da gjør du det når du kjenner et lite dytt og en stemme som hvisker til deg hva du skal gjøre. En god stemme som vil bare godt.

Slik jeg opplever det, tror mange at det er hjertet de følger når de kaster alt og springer etter den store drømmen, men hjertet gjør det oftest ikke slik.

Kanskje er det der Norenberg ble litt lurt når hun så ble dødssliten selv om hun fulgte det hun følte som var riktig for henne?

Åpent og ærlig forteller hun også om det.

Det skal ikke skje for fort. Hjertet dytter deg bare i små dytt,  men henger drømmen foran deg som en gulrot så du skal lytte, tror jeg.

En nydelig bok jeg vil lese om igjen når det har gått litt tid. Hjertet mitt vil fortelle meg når tiden er inne.

En hjertestarter for alle som vil finne sitt ekte og autentiske jeg, står det bak på boken og det føler jeg er helt riktig.

 

Jeg tar med en liten historie fra i dag. Lytter du til intuisjonen din, kan du nemlig få hjelp med praktiske ting også, ikke bare det spirituelle. Jeg har bestilt cruise i Karibien til neste vinter. I dag hvisket hjertet mitt: Nå har prisen gått ned. Ok, jeg sender en melding til Tove i Cruise & Travel. Kan du sjekke om prisen har gått ned. Ja, det har den, jeg sender deg ny bekreftelse sier hun og vips har jeg spart kr 8300,-

Følg stemmen i hjertet ditt, den viser vei.

Takk til Kristin Norenberg for en nydelig leseopplevelse som bratte meg mange bekreftelser, smil, rørte tårer og aha-opplevelser.

 

 

Fra omslaget:

Hvem spør du når du skal ta små og store valg i livet?
Spør du alle andre, eller lytter du innover og til deg selv? Hva med intuisjonen, ditt indre kompass, stoler du på det?

I denne boken får du nærkontakt med hjerte og sjel og en høyere bevissthet i alt du gjør. Dette kan gjøre at du ser annerledes på livet og døden og får større tro på hva du faktisk har av egne evner og muligheter. Du henter frem din indre visdom og opplever ro og balanse.

Vi følger forfatterens personlige reise og får mange eksempler på hvordan kontakt med energier, guider og hjelpere bidrar til å gi livet mening og magi. Du blir blant annet tatt med til en sjamanprest i Machu Picchu, pilgrimsvandring i Maria Magdalenas fotspor og merkelige sammentreff. Mange sterke historier som viser hvordan du kan oppdage ditt indre skattekammer.

Denne boken gir deg inspirasjon, ny innsikt og ulike verktøy i form av intuisjonstrening.

 

 

Jeg leser:

Stacey Halls, Heksejakten

Leseeksemplar fra Gursli-Berg forlag

Denne ser spennende ut. Jeg ville jo vært mest sannsynlig brent på bålet selv hvis jeg hadde levd på 1600~tallet, i og med at jeg driver med både healing og mediumskap.

 

Fra omslaget:Fleetwood Shuttleworth er 17 år og ser døden i hvitøyet. Som husfrue på den store herregården Gawthorpe Hall, har hun til gode å føde et levende barn og gi sin utålmodige ektemann en arving. Hun vet hun ikke vil overleve et svangerskap til.

Ved en tilfeldighet møter Fleetwood den unge og mystiske jordmoren Alice som lover å hjelpe henne med å føde et sunt spedbarn. Men så blir Alice anklaget for hekseri, og Fleetwood risikerer alt for å hjelpe henne. Men er det mer ved Alice enn det man kan se med det blotte øye?

I en tid preget av beskyldninger og mistanker, er det å være kvinne det farligste av alt. Med den historiske rettsaken mot Pendle-heksene i Lancaster i 1612 som bakteppe, bygger denne romanen på historiske personer mens den utforsker livene og rettighetene til kvinner på 1600-tallet. Heksejakten er er en skarp og medrivende skildring av den brutale måten kvinner ble behandlet på i et patriarkalsk og overtroisk samfunn i skjæringspunktet mellom kristendom, gammel folkekunnskap og moderne tider.

 

Og på nattbordet:

Joanna Bolouri. Den største julegaven 

Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

 

Julebok jeg håper faller i smak.

 

 

Når Nick mister jobben i advokatbyrået han har vært ansatt i, og blir dumpet av sin glamorøse, men krevende kjendis-kjæreste, takker han noe motvillig ja til stillingen som julenisse på et lokalt kjøpesenter. Mens vennene hans blir gift, eller forfremmet, tilbringer han dagene blant lunefulle alver og snørrete småtroll. Så treffer han fire år gamle Alfie. Det eneste Alfie ønsker seg til jul, er at mammaen hans, Sarah, skal få en kjæreste. Nick blir så rørt at han bestemmer seg for å gjøre det han kan for å oppfylle Alfies største juleønske. Han ordner en date mellom Sarah og bestekompisen Matt, og resten er historie. Bortsett fra at det er ikke helt det. For Nick skjønner – litt sent – at Sarahs og Matts lykke vil bety kjærlighetssorg for ham selv

 

 

 

November:

Lesestabel november 2021, Noe nytt, noe gammelt, litt jul.

Siri Østli, Adventskalenderen

 

Januar:

Bøker lest januar 2020, 22 bøker

Februar:

Bøker lest februar 2021, 17 bøker

Mars:

Bøker lest mars 2021, 17 bøker

April:

Bøker lest april 2021,19 leste, 2uleste, 3 halvferdig

Mai:

Bøker lest mai 2021. 5,5 murstein og 1 roman

Juni:

Bøker lest juni 2021, tema før år 1900, 12 bøker

Juli:

Bøker lest juli 2021, 14 bøker

August:

Bøker lest august, 2021, 12 bøker lest, av de 4 krim

September:

Bøker lest september 2021, 13 bøker

Oktober:

Bøker lest oktober 2021, 12 bøker.

 

Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til siden min:

http://Www.Facebook.com/Lillasjel

 

Meld deg gjerne inn i bokgruppen jeg åpnet på Facebook. Der er det åpent for den som vil dele, både lesere, bokbloggere, forfattere og forlag.

Bokinspirasjon for alle.

https://www.facebook.com/groups/3708195432531753/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg