Hoisin and

 

Elisabeth Le, Alt asiatisk 

Leseeksemplar fra Aschehoug

 

Å helledussan, jeg prøver å lage sushi for første gang

Innbakt svinekjøtt i sursøt saus, fra boken av Elisabeth Le, Alt asiatisk

Biff Chop Suey, fra boken Alt asiatisk, Elisabeth Le

Jeg fortsetter å teste ut boken Alt asiatisk, Elisabeth Le.

Dette er fjerde og siste test, for denne gang.

Det er mye bruk av olje i disse rettene.

Andebrystene skulle stekes i olje og det gjorde jeg.

Det er egentlig helt unødvendig.

Jeg bruker å legge andebryst med skinnet ned i tørr panne.

Etter få minutter stekes andebrystet i eget fett, så noe olje er helt overflødig, spør du meg.

Dette var en enkel rett å tilberede.

Retten er så godt som ferdig når brystet er stekt og har hvilt.

Oppskrift:

https://www.altasiatisk.no/2019/09/kinesisk-hoisin-and-med-gronnsaker/

 

 

Grønnsaker kuttes og surres. Bambusskudd og spirer fra boks, ferdig kuttet.

 

Sausen kokes opp og får småputre på lav varme.

 

Ser nesten litt profft ut eller?

Det ble veldig godt.

Når vi var i Torrevieja et år, fikk jeg and i små pannekaker, kun toppet med hoidinsaus og strimlet kål. Det er en rett jeg aldri glemmer. Jeg må finne oppskrift.

Nå blir det ikke oljesteking og hvit ris på en stund.

Men kokeboken anbefales for de som liker asiatisk mat.

 

2 kommentarer
    1. Jeg tror nesten at jeg må kjøpe meg den boken, for så mye god mat da… Nå er ikke jeg noen kokk, men tror allikevel jeg skal klare å svinge sammen noe av disse lekre rettene. Blir jo veldig inspirert av deg da 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg