Arne Dahl, Innland

Som noen kanskje har fått med seg er jeg inne i en kriminell periode der jeg prioriterer å lese de krimbøkene jeg mangler i serier. Akkurat nå er det Arne Dahls serie om Sam Berger, Molly Blom og Deer.  I utmarker var de ute i hardt vær og forsyne meg er de det fortsatt. Det er et hardt liv de lever. Bra det er bare i bokform.

Innland startet for meg litt sånn som i Utmarker, forvirrende. Men nå forstår jeg at forklaringene kommer litt etter litt utover i boken. Kanskje er det hjernen min som er litt treg. Det må jo være lov for en godt voksen frue eller kjerring som vi sier her i Romsdalen.

Innland ble akkurat like spennende som Utmarker og den måtte leses ferdig utover natten. Heldigvis store bokstaver og mye luft på sidene så det går unna.

Nå er jeg klar for den aller aller nyeste, ferskeste, akkurat ugitt………trommevirvel…………Åpen sjø.

Ja, nå skjønner til og med jeg. Utmarker, innland og nå åpen sjø. Hva blir den neste I luften?

Jeg gleder meg ihvertfall til å ta fatt og den er på 300 sider så det er fort gjort.

Og nå vet jeg at Myriam Bjerklis nyeste, Stella Polaris, er på vei til postkassa min og det er også Ualminnelige mennesker av Peter May. Det blir en kriminell helg for da må nok de andre vente litt på tur, for de har jeg gledet meg til. Og så er jeg spent og krysser fingrene for at jeg vil like de. Lille Linerle til Bjerkli, var jo ganske så intens og satt i kroppen lenge etter at jeg var ferdig og jeg går ut fra at Stella Polaris, også blir litt skrekk og gru, da forfatteren er veldig opptatt av det som skjer i de vanlige hjem. Mange lever i redsel for sine nærmeste, desverre.

Lille Linerle
https://lillasjel.blogg.no/1507129846_lille_linerle_myriam_h_bjerkli.html

Utmarker

https://lillasjel.blogg.no/arne-dahl-utmarker.html

Men først Arne Dahl, Åpen sjø

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Cappelen Damm og boken er et leseeksemplar

Innland av Arne Dahl er andre bok i serien om etterforskerne Berger og Blom, og forsetter der den kritikerroste bestselgeren Utmarker sluttet.

Da Sam Berger slår opp øynene, har han ingen anelse om hvor han befinner seg. Alt rundt ham er hvitt. Men da Molly Blom dukker opp ved hans side, husker han at de to er på flukt fra en rettferdighet som sluttet å være rettferdig.

Sam og Molly får et uventet oppdrag. De må stoppe en morder. Men de oppdager snart at saken har flere likheter med en ubehagelig drapssak fra Sams fortid. En mann ble dømt og har sittet innesperret i mange år. Kan det stemme at den virkelige morderen fortsatt er på frifot?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg