Trude Teige, Aldri Tilgi

Trude Teige, Aldri Tilgi

Et leseeksemplar fra Aschehoug.

Min andre Kajsa Coren krim. Den forrige jeg leste var Pasienten. Teige skriver god krim uten makabre utbroderinger.

I Aldri tilgi er det Metoo som danner bakteppet for plottet, et tema Teige har kjennskap til, da hun har ofte arbeidet i manndominerte miljøer.

Når jeg var på bokmøte i høst, fortalte hun om et forfallet ubebodd hus i nærheten av der hun bor. Det inspirerte henne til å la det være en del av handlingen.

Det jeg ikke likte er at jeg følte jeg fikk vite litt for mye i starten av boken, og det tok litt av spenningen bort for meg.  Men spennende er den likevel, særlig på slutten.

https://lillasjel.blogg.no/bokmote-aschehoug-2019.html

 

 

 

Før den nye justisministeren skal gå på Stortingets talerstol for første gang, mottar han en tekstmelding fra en som kaller seg Hevneren. I Kanal 4 blir en profilert sjef beskyldt for seksuelle overgrep, like etter mottar også han en trusselmelding.

Samtidig blir det funnet en død mann på en forfallen gård i Asker. Under arbeidet med å identifisere mannen, oppdager politiet en torturinnretning som nylig har vært i bruk på låven. Hvem er den døde mannen? Og hvem stammer blodet på låven fra?

Journalisten Kajsa Coren arbeider med en TV-dokumentar om #Metoo i Norge. Alt tar en uventet vending da politiet får en forsvinningssak å oppklare, og Kajsa oppdager en sammenheng mellom den, justisministeren og den døde på gården.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg