Sushi, andre forsøk

 

Velvel, det er vel ikke lekre bilder til noe kokebok det her.

Men det gikk litt greiere enn forrige gang.

Å helledussan, jeg prøver å lage sushi for første gang

 

De med laks, er rett og slett bare sushi ris med avocado, røykalaks, lodderogn og sesamfrø.

De store på siden er et uhell.

Ja, jeg er frustrert når jeg strever med å rulle de, så her glemte jeg å snu arket etter at jeg hadde på risen.

Egentlig funderer jeg på om det kan være løsningen for da er de jo lettere å rulle.

For oss som ikke spiser med pinner, spiller det ingen rolle om de er litt store

 

Fritert scampi dyppet i tempura og panko, avocado og agurk.

Det er jo grenseløst frustrerende å jobbe med for risen klistrer seg til fingrene.

Jeg fikk et tips forrige gang om å bruke plastfolie å rulle med. Jeg la det på bambusmatten.

Det var et godt råd. Da ble det lettere å klemme rullen sammen.

Nå fant jeg ut selv at en skål med vann å fukte fingrene i, gjorde underverker.

Da kleber ikke risen.

Øving gjør mester.

Ingefæren har jeg ikke syltet men kun fermentert, men den var grei nok.

Det ble godt.

On noen uker, prøver jeg på igjen

 

 

Ser ut som et takras, men smakte godt.

Inspirert av boken Alt Asiatisk.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg