Lompefeber


Ja jeg har fått lompefeber.

Vet du ikke hva det er?

Det er dilla på tortillalomper.

De er vel ikke så sunne akkurat, men ikke usunne heller.

Denne uken hadde jeg fiskesuppe både mandag og tirsdag.

Gjør det enkelt

Da ble jeg jo sulten igjen, suppe metter ikke så innmari lenge.

Da ble det lompe til kvelds i airfryeren.

Ja, jeg har jo dusinvis i fryseren.

Hver gang vi har taco, blir det lomper igjen.

Det fine da er at jeg tilbereder de, mens ovnen blir varm, 5 min og steker de så 6 min på 200 grader.

Jeg tror jeg skal øke til 7 min,  for løken kunne vært mykere.

Skal disse inn i stekeovn, trenger den jo de minuttene, bare til å bli varm og så går det 20 min å steke.

Ja, ikke det, jeg har jo tid til det også jeg, som går her og suller.

 

 

Mandag brukte jeg tomatsausen fra pizzaen lørdag.

Pizza i airfryer, her må det justeres

Persille, tomater, mango, salami.

Litt ost fra fryseren. Har jeg ostrester, rasper jeg de og fryser.

 

Tirsdag brukte jeg rest fra blåmuggdip, grønnkål, tomater, rødløk, spekeskinke.

Denne kunne trengt litt mer tid. 7 min tenker jeg.

Et godt tips. Forvarm ikke airfryer, med bakepapir i. Det tok nesten fyr. Heldigvis luktet det brent så jeg fikk det ut.

Typisk meg å ikke tenke på sånt.

Den med tomatsaus var best.

 

Det fine er jo at du tar på det du har tilgjengelig.

Og fabelaktig for en eller to personer.

Det er plass til 3 eller 4 lomper hvis man ikke lager de for store.

I ettermiddag skal jeg lage innbakt fetaost.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg