Pizza i airfryer, her må det justeres

I går prøvde jeg pizza i airfryer.

Det tror jeg skal bli bra, med visse justeringer.

Jeg stekte 200 grader, 6 minutt.

Men.

Jeg testet to lag samtidig, det var ikke suksess.

Den under ble ikke nok stekt.

 

Jeg legger den andre på toppen, 6 min til

Som vanlig, hadde jeg også for mye fyll, så det gjorde den litt bløt.

Den underste måtte enda ha 2 minutter til.

 

Konklusjon:

Disse ville blitt bedre om jeg la alle i stekeovn, 25 min.

Neste gang lager jeg to pizzaer, med mindre topping, steker en i gangen, satser på 7 min.

Fortsettelse følger

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg