Kristin Hannah, Herfra til evigheten 

Kristin Hannah, Herfra til evigheten 

 

Ikke reklame, har kjøpt selv.

 

Kristin Hannah skriver utrolig bra bøker. Sakte, men sikkert, leser jeg en etter en av de tidligere utgivelsene hennes. Jeg tror ikke jeg har så mange igjen nå. Jeg må ta en gjennomgang.

Kristin Hannah, Venninner til evig tid

Venninner til evig tid går som Netflix-serie. Jeg skal se den.

Jeg likte godt den boken, men enkelte partier ble litt lang for en utålmodig leser som meg. Men det er en bagatell, bra historie.

Herfra til evigheten var enda bedre synes jeg. Vi får høre hvordan det har gått med hovedpersonene. Jeg kan ikke her røpe noe hva som skjedde i første bok, for da tar jeg bort litt av spenningen. Har du ikke lest den første, bør du ikke lese teksten under bildet, ei heller ikke bak på boken hvis du finner den i butikken.

Vi får også høre historien til Deborah,( Cloud, Tullys mor). Bøkene kan leses frittstående men best å lese de begge. Anbefales varmt.

Ikke kliss klass romantikk, men gripende.

 

Her er de jeg har lest:

Kristin Hannah, De hjemvendte

Kristin Hannah, Nattergalen

Kristin Hannah, Det store ødet

Kristin Hannah, For alle vinder

Kristin Hannah, Sommernatten

Kristin Hannah, Vinterhagen

 

 

Fra omslaget:Herfra til evigheten er en frittstående oppfølger til Venninner til evig tid. Det er en hjerteskjærende roman av Kristin Hannah om kjærlighet, morsrollen, tap og det å måtte begynne på nytt.

Bøkene er også kjent som tv-serie på Netflix.

Da Tully Hart og Kate Mularky var tenåringer sammen på 70-tallet, var de uadskillelige. Tully var en av de populære og Kate en enstøing. Likevel holdt de sammen i alle år. Helt til Kate døde. Nå må Tully forsøke å oppfylle det løftet hun ga sin beste venn: sørge for at barnet hennes har det bra. Hun vet bare ikke hvordan. Selv har hun alltid vært alene og vet ingenting om familie eller det å være mor. Kates mann vil heller ikke ta imot hennes hjelp. Han sørger over Kate, og vil ikke ha Tully i nærheten.

Kates seksten år gamle datter Marah er like lammet av sorg, og den verdenen som venter henne, synes mørk og full av farer.
Den eneste som vil hjelpe Tully i hennes tunge tid, er moren Dorothy. Men hun har alltid vært upålitelig. Hun forlot sin datter da hun var liten og såret henne dypt. Nå ser Dorothy en mulighet for å rette opp i det hun gjorde feil, men går det an å stole på henne? For å kunne hjelpe sin datter må Dorothy se sin egen frykt i hvitøyet og avsløre sin mørkeste hemmelighet. En tragedie fører disse tre kvinnene sammen og leder dem inn på en vei mot forsoning. De har alle gått seg vill, og nå trenger de hverandre for å bygge livene sine opp på nytt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg