I dag skulle jeg ha panerte kyllingfileter med salat til middag.
Men det var før jeg lagde syltaflesk.
SYLTAFLESK, HJEMMELAGD, LETTVINT
Ligger i press nå.
Kraften jeg kokte de i, ble bare så innmari god at middagsmenyen endret seg til suppe.
I fryseren fant jeg 3 lammepølser og ei pk strimlet svinekjøtt, som jeg brukte sammen med kyllingfiletene jeg hadde tatt opp.
1 rødløk, noen poteter, 3 gulrot, 1/2 kålrot, en bit hodekål, 1/2 paprika, 1 chili, en liten gulbete, litt sellerirot, litt persille, 2 selleristenger.
Ja slik er det når man tar hva man har.
Trekkes ca 15~20 min
Nam. Gjenbrukssuppe.
Jeg kunne jo ikke kaste den gode kjøttkraften.
Vil du ikke ha suppe, frys den i porsjoner så har du til saus.
Hele denne digre kasserollen ble helt full.
Jeg sendte derfor en stor boks avgårde til sønnen.
Sammen med et hjemmebakt brød.
Nå har jeg spist kjøpebrød noen uker så jeg gleder meg til hjemmebakt igjen.
Noen hater at man skryter av hva man gjør.
Jeg elsker å kunne få fortelle at i dag har jeg faktisk fått gjort dette.
Jeg skulle bake knekkebrød også men det skulle visst ikke kroppen min, sa den.
Flink pike.
I dag