Gjenbrukssuppe

I dag skulle jeg ha panerte kyllingfileter med salat til middag.

Men det var før jeg lagde syltaflesk.

SYLTAFLESK, HJEMMELAGD, LETTVINT

 

 

 

Ligger i press nå.

Kraften jeg kokte de i, ble bare så innmari god at middagsmenyen endret seg til suppe.

I fryseren fant jeg 3 lammepølser og ei pk strimlet svinekjøtt, som jeg brukte sammen med kyllingfiletene jeg hadde tatt opp.

1 rødløk, noen poteter, 3 gulrot, 1/2 kålrot, en bit hodekål, 1/2 paprika, 1 chili, en liten gulbete, litt sellerirot, litt persille, 2 selleristenger.

Ja slik er det når man tar hva man har.

Trekkes ca 15~20 min

Nam. Gjenbrukssuppe.

Jeg kunne jo ikke kaste den gode kjøttkraften.

Vil du ikke ha suppe, frys den i porsjoner så har du til saus.

Hele denne digre kasserollen ble helt full.

Jeg sendte derfor en stor boks avgårde til sønnen.

 

 

Sammen med et hjemmebakt brød.

KOMMUNENS BESTE BRØD

Nå har jeg spist kjøpebrød noen uker så jeg gleder meg til hjemmebakt igjen.

Noen hater at man skryter av hva man gjør.

Jeg elsker å kunne få fortelle at i dag har jeg faktisk fått gjort dette.

Jeg skulle bake knekkebrød også men det skulle visst ikke kroppen min, sa den.

Flink pike.

I dag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg