MYKONOS

Mykonos er en av mange greske perler.

Det er et trendsted så prisene er nok høyere enn  på mange andre øyer i Hellas.

Vi har opplevd å betale det samme for vin og øl som på Karl Johan på enkelte av uterestaurantene.

Utallige små butikker i sidegatene både de vanlige turistbutikkene men også små smykkebutikker, klær, kunst, væsker og masse annet for de shoppegale. Vi fant til og med en liten butikk med to store rom med malte ikonbilder. Innehaveren fortalte at de var malt av både henne, faren og bestefaren. Ja, hvor mange tusen bilder det var der, tør jeg ikke å tippe en gang, det var smekkfullt.

Vi hadde en herlig dag i Mykonos. Vi kunne vært der mye lenger men som besteforeldre hadde vi tatt på oss oppgaven å være barnevakt om kvelden så vi fikk tusle oss ombord og spise middag klokken 18.. Dette var vårt andre besøk på Mykonos og vi kommer nok igjen flere ganger.En hyggelig butikkeier vi møtte som klagde på den kalde vinden som vi syntes var aldeles herlig:)Takk for oss for denne gang Mykonos, vi kommer tilbake.

Linken under er et blogginnlegg fra hele Mykonosdagen og forteller litt om en helt vanlig cruisedag

http://lillasjel.blogg.no/1409057348_en_vanlig_cruisedag.html

8 kommentarer
  1. Masse herlige bilder 🙂 Jeg har også vært der for haugevis av år siden. Jeg bodde sammen med en venninne og to gutter vi møtte, på en strand under åpen himmel. Et par dager sov vi der, før vi loffet videre 😀 Sånn var det liksom på den tiden. Det var mye party-folk der på den tiden hvertfall, men kanskje noe har endret seg også 🙂 Fint var det hvertfall uansett 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg