LØKRINGER, SCAMPI OG VÅRRULLER, SPRØSTEKT ASIATISK AFTEN PÅ SNIPPEN

Snippen fordi det heter det der vi bor

Egentlig skulle det være bare meg og gubben til middag

Slik er det ofte her hos oss

Middag for to blir gjerne til 3,4 eller 5

Det er som når Jesus mettet 5000 med 2 brød og 5 fisker eller var det omvendt

Ja, det skulle vi klart her i huset og

På menyen stod innbakte scampi med ris og sursøt saus

Nå har jeg kjøpt min fabealktige sørsøte saus, den som er aller best

Kjøpt i Asiabutkkk. Det finnes mange varianter, men mange er smakløse og noen smaker bare sukker. Det er masse sukker i en sånn saus for de som ikke er klar over det

Jeg hadde en pk scampi som jeg hadde tint og renset. Husk å fjerne tarmen på innsiden

Gubben måtte være assistent i det han overbringte bekjeden at det ble tre ekstra til middag hvorav to ikke spiser scampi, ja det hadde ikke blitt nok likevel. Han fikk beskjed om å snu alle scampiene i hvetemel. Flink mann

Kokken skar rå løk i litt tykke skiver. Gav dem et oppkok i vann et par minutter, tørket dem på papir, dyppet dem i tempurarøre

Jeg jukser, kjøper pose på Asiabutikken og rører ut i litt vann, må ikke være for tynn og ikke for tykk, akkurat passe til at du dypper nedi og at ikke alt renner av igjen. Litt tykk vaffelrøre, trenger ikke være helt glatt

Stekes i frityrolje

Snacks

Rekene ble dyppet i tempurarøre og stekt

I tillegg ble det tryllet frem fra fryseren vårruller som var frosset ustekte

http://lillasjel.blogg.no/1359110102_vrruller.html

Godt ja. Sunt, nja det kan nok diskuteres

En hjertelig løkring som takk for maten

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

 

 Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg