BLANDABALL

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

Når jeg har fersk fisk lager jeg gjerne blandaball

500 gr hyse eller lyr

500 gr poteter

1 løk

2,5 tssalt

pepper

Poteter og løk raspes fint i processoren

Fisken kjøres seig sammen med 2,5 ts salt og litt pepper

Ha i potet og løkblandingen og kjør det noen ganger så det blir en deig, skal ikke så mye til

Kok opp vann, ha i litt salt og Form baller med hendene og legg dem i gryten

Lla ballene trekke ca 40-45 min


Alle disse ballene ble det av denne deigen, nok til 5,-6 personer

Hvis man ikke spiser alle er de gode å steke sammen med bacon og poteter

Tenk fremover i td når man lager sånn mat så har man flere middager

Godt var det

Samtidig lagde jeg fiskekaker

http://lillasjel.blogg.no/1357497758_fiskekaker.html

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562116)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562116)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562116)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562116)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

18 kommentarer

Siste innlegg