Vi spiser oss ut av huset

 

Før vi skal ut og reise, må vi jo spise opp det meste vi har i kjøleskapet.

Det blir derfor noen enkle retter, der man tar det man har.

Torsdag woket jeg svinekjøtt i strimler, en bit kål som strimles, en paprika, 2 fedd hvitløk, en chili, en vårløk og en løk.

1 ss søt soyasaus, 2 ts riseddik, 2 ts østerssaus, ca 1-2 dl vann, nok til at jeg kunne ha i noen nudler som fikk koke sammen med resten. Det ble nam.

 

Fredag fant jeg i fryseren 5 lomper og noe tacokjøttdeig.

Surret en paprika, en rødløk, noen cherrytomater, en chili, litt persille .

Surret grønnsakene et par minutter, blandet i kjøttdeigen, en liten rest salsa fordelte på lomper og inn i ovnen.

 

Husk å ikke bruke det groveste på raspet for da ser det ut som det er mere.

En liten dasj salsa sammen med kjøttdeig og grønnsaker

 

Hva gjør jeg med denne. Jo rasper den grovt, klemmer ut vannet, rører sammen med en rest rømme, salt, pepper og hvitløkspulver.  Jeg hadde nemlig ikke salat igjen.

 

Og så ble jeg mett etter en, så da går denne i fryseren igjen til en annen gang.

Jeg liker ikke å kaste mat.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg