Tomatisert fiskesuppe

Dette ble en god fiskesuppe.

1/2 purreløk, 2 gulrot, 1 chili, 2 fedd hvitløk, surres lett i smør.

Drysser på ca 2 store ss mel, sper så med fløte og fiskekraft.

 

Fra diettrunden min har jeg igjen en halv boks hermetisk tomat og litt blomkål .

Tomaten helles også i.

Det er slik jeg lager mat.

Etter hva jeg har i skapet, som må brukes opp.

Jeg har aldri nøyaktige mål, alt er på slump.

Så får dette koke noen minutter. Liker myk gulrot jeg.

 

Fisken er ca 350 gr, blanding av lange og lyr.

 

Chorizo har jeg fra Spaniaturen.

Jeg sprøsteker en bit på ca 15 cm, skjært i tynne skiver.

Resten skal jeg bruke i kyllingsuppe.

 

Etter at suppen har kokt litt, har jeg i blomkålen og lar den koke noen minutter.

Fisken har jeg i like før servering for den koker lett i stykker, trenger bare kort tid.

 

 

 

Blander persille med Chorizo.

 

Så kom tanken på at litt fetaost på toppen kan være bra.

Det var godt, men slett ikke nødvendig.

 

Gammelt brød fra fryseren. Drypper olje over, har på litt godt krydder, AirFryer 200 grader, 6 min.

 

 

Rester ble det også.

Det blir lunsj til meg i dag.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg