Tilbake til start

Dårlige bilder blir det når det er mørkt i rommet og jeg ikke finner blitzen.

Men fruen er klar for ny middag.

 

Fortsatt blid, ikke verst bare det.

 

Italiensk igjen. Se på den fantastiske maten.

Utfordringen var at vi egentlig var mett, fra dagen før, pluss nydelig frokost og pizzabuffet til lunsj. God italiensk pizza og gode salater.

 

Porchetta. Beklageligvis var det tomt når jeg skulle ha. Vi spiste nok mer enn gjennomsnittet på fredag.

Carpattioen til venstre i bildet, en av mine favoritter.

 


Mozarella og tomatsalat hører med på italiensk buffet. Til høyre rødbeter og bressola. Bressola googlet jeg faktisk før jeg dro, for jeg leste om det i en bok og visste ikke hva det var. Men det er en ost som er litt lik mozarella, men slik jeg har forstått det, er den mykere inni.

 

Nesten så jeg forventet å se mormor og de åtte ungene komme,

 

Men jeg holder jo ikke lenge før jeg må krype på rommet for å hvile. Særlig lydnivået tapper meg.

Men er glad jeg har fått med meg mye.

 

Så vinker vi farvel til Geiranger for denne gang. Heldig med været har vi vært.

 

 

Tresfjordbrua.

Og der landet vi hjemme. Og tror du ikke det ble fortsatt italiensk, for middagen ble superenkel i dag. Bacon, hvitløk og tomat, med fløtesaus.

 

 

Litt avslapping, Lauritzen og Voice før gubben stikker av igjen på kveldingen.

Klar for ny uke, ny diett, snart påskeferie.

Vi har det godt.

I dag

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg