I går skulle jeg lage disse lammegrillspydene og det gjorde jeg.
Fra denne kokeboken
Jeg marinerte kjøttet, lammelår, noenlunde etter oppskrift.
Hadde i en chili og 1 hvitløksfedd, selv om det ikke stod i oppskriften.
Istedetfor en frisk salat som ble foreslått i boken, ville jeg ha noe annet.
Jeg kuttet tomater, squash, vårløk, chili, hvitløk, paprika
Jeg la det i bunnen og la spydene på toppen
Jeg hadde også i restene av marinaden.
8 min. 200 grader. Jeg snudde spydene og lot de få 8 min til.
Så fikk jeg et innfall og hadde på litt fetaost.
Kokte ris og hadde litt rømmedressing på lur.
Kjempegodt.
Grillspyd er supert i airfryer.
I dag måtte kjerringa på nytt på lufting.
En liten tur på Eggen for å se sola.
Men vi somlet litt for lenge.
Vi skulle vært tidligere ute.
Men litt så vi den.
Og vakkert er det.
Kaffe og en kanelsnurr og koselig selskap av ei venninne.
Man ser at i Isfjorden er det kaldere.
Vi har jo ikke sol mer i år.
Isfjorden.
Jeg skulle ha rester fra forrige søndag, men det skar seg.
Det luktet surt.
Kanskje fordi jeg hadde lagt grønnsaker sammen med potet og kjøtt.
Jeg kastet alt.
Da ble det restemiddag på en annen måte.
Surret litt Italiapølse.
Litt squash, paprika, tomat, chili og hvitløk.
Egentlig samme som i går, nesten.
Hadde i restene av kjøtt, grønnsaker og ris fra i går.
Restewok.
Smakte fortreffelig.
Og jeg har rester fra eplekake og sjokoladekake fra Tuppervarepartyet.
Så om en stund blir det kaffe og kake.
Nam.
Og bøkene ligger her.
Sukk. Jeg som skulle lese rekordmange i november.
Jeg har lest bare tre.
Og jeg har to omtaler å skrive, for har en omtale av Klippfiskboken også.
Forstår ikke hva jeg surrer med.
I dag