Pølsebrød i nye klær

 

Jeg liker jo ikke å kaste mat.

Pølsebrød er litt besværlig for de er ikke så gode når de har vært frosne.

Likevel klarer jeg ikke å kaste de, men putter de i fryseren.

Nå er det så mange der at de har allmannamøter og truer med å kaste ut andre ting.

Det er særlig lompene de ser seg irritert på, for de holder også på å bli en stor gjeng inni der.

Ja, det er nesten gjengkrig.

Men nå har jeg bestemt meg.

Med airfryeren som våpen skal gjengene bekjempes.

 

Så er det det hodet mitt da.

Er jo helt sykt det også.

I det jeg tenkte pølsebrød i airfryer, hører jeg peanøttsmør og chilimarmelade.

Jeg tror du er gal, sa jeg.

Det går ikke an.

Nei, peanøttsmør, aldri, chilimarmelade høres bedre ut.

 

 

Jeg hadde en tre-pakning av de litt lange pølsene, kjøpt på Rema.

Jeg ruller bacon rundt de og deler de i to.

Ja trikset med at hvis du deler de, blir det mer mat.

Vel vel, nå ble de litt for korte til brødet.

Hva gjorde jeg da, jo jeg delte de en gang til, to biter i hvert brød.

Dette er sånne små pølsebrød.

 

Jeg varmer de litt i mikroen så de blir myke og lettere å fylle.

Jeg har i peanøttsmør.

Hæ?

Nei, ikke peanøttsmør, tenker jeg, mens jeg har peanøttsmør i alle.

Jeg fyller to og to i gangen, så de ikke blir hard mens jeg fyller de.

Peanøttsmør, chilimarmelade, litt ost, paprika, rødløk, tomat.

Så legger jeg i de to pølsebitene og har ost på toppen.

Airfryer 200 grader 9 min.

 

 

De ble kjempegode, servert med en god salat.
Tenk det. Peanøttsmør, haha

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg