Jeg tester retter fra Elisabeth Le, Alt asiatisk 2.
Leseeksemplar fra Aschehoug
Jeg er blitt glad i salmalaks og den salaten så nydelig ut.
Jeg tenkte lettvint når jeg er hjemme alene.
Som vanlig ble det ikke som i oppskriften.
Jeg brukte ikke koriander og puttet inn paprika, avocado og rødløk. Jeg brukte sitron for jeg hadde ikke lime.
Bruk det du selv liker av grønnsaker.
Jeg brukte laks, som jeg skar i tynne skiver.
agurk, cherrytomater, rødløk, paprika, avocado, gulrot, salat, sesamfrø
saus: 2 ss fiskesaus, 2 ss sukker, saft fra 1/2 sitron, 1 fedd hvitløk, 1 chili
Jeg saltet ikke og det var nok salt i fiskesausen. Kunne ha pepret, men glemte det.
Oppskrifter finner du her:
Jeg kokte noen risnudler, men var usikker på om jeg skulle bruke de, så jeg la de på et fat ved siden av.
Jeg lagde toast av focaccia og smurte på de tomattapenade, før jeg puttet de i ovnen.
Focaccia hadde jeg i fryseren.
Jeg la litt risnudler i bunnen av skåla og det ble godt.
Jeg syntes dette ble syyyyyyykt godt og noe som kommer til å bli gjentatt.