Koreansk wok, testing

Det er ikke ofte jeg spiser ferdigmat eller halvfabrikata, men har ikke noe i mot det innimellom.

Men da må det være veldig godt.

Jeg kom over et par pk fra Gilde på min lokale Rema, som var nedsatt på grunn av dårlig dato.

Før jeg kom så langt at jeg fikk brukt den, var den tre dager over.

Marinert svinenakke, den tåler litt tid over, tenkte fruen.

Og det gjorde den absolutt.

Jeg likte at alt var med i pakken.

Det eneste ekstra du trengte, var 4 dl vann.

Jeg hadde et kyllinglår som jeg hadde i, i tillegg, for av erfaring vet jeg at de porsjonene bruker være små.

Men det var ganske mye mat og er man ikke for storspist, er det nok til to.

Kjøper jeg den igjen, skal jeg har i litt mer nudler.

Men god smak og vi likte den godt begge to her i huset

Det var veldig lettvint.

Surr kjøttet, ha i grønnsakene og la de surre med litt.

Ha i sausen og nudlene og 4 dl vann og kok 8 minutt.

Vi hadde ikke behov for salt og pepper.

Det var nam

Middag for to for kr 50,- (vanlig pris 100,-{

I dag

ps Den andre pakka er curry, den skal testes en annen dag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg