Klar som et egg

Siste dag i hjemme, før vi skal runde Italia.

Først to netter i Roma.

Så er vi klar for å runde Italia, samt innom Kroatia og Montenegro.

 


Jeg tror jeg har tømt kjøleskapet nå.

Osten er raspet og puttet i fryseren.

 

 

Jeg har plukket basilikum.

De taper seg plantene når de blir eldre.

Jeg vet ikke om det er bare hos eller om det er sånn.

Når høstens reiser er over, skal jeg så på nytt.

Ny salat, persille og basilikum.

 

Været er blitt fint igjen.

Det er snø på toppene, men det forsvinner forhåpentligvis igjen.

 

Til og med firfotsdronninga drister seg ut.

Hun skal passe huset når vi er borte.

Spis opp pasta i dag.

Ei pk strimlet kyllingfilet, kr 35,-

En bit squash, en halv løk og en halv rødløk, hvitløk, chili og tomater.

 

Kanskje litt utydelig, men en klatt kryddersmør.

Kyllingen surrer i kryddersmøret.

 

Så har jeg i grønnsakene og lar de surre litt, før jeg drysser over mel og sper med fløte og vann.

Rører inn litt ost før servering.

Nå skal ikke jeg lage mat de neste to ukene.

 

 

Nå skal jeg lese snøengler.

Jeg er ikke ferdig helt med bokbloggforberedelser, men jeg får ta det i bilen i morgen.

Vi skal kun kjøre til Gardermoen.

Nå gidder jeg ikke gjøre mer.

I dag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg