Julaften igjen.


Jeg er vel heldig.

Eller vi kan jeg kanskje si, men tror ikke gubben teller med når det gjelder blomster.

Gjestene i går kom med både blomster, snacks og vin og sherry.

Reneste julaften her,

Jeg lagde to pizzaer, litt italiensk/spansk inspirert.

Og kokken ble fornøyd og det ble gjestene også.

Så sa de ihvertfall.

Men så lenge kokken er fornøyd, er alt greit.

Og jeg gjemte i serveringsstresset å ta bilde så bilde av restene er alt jeg har.

 

 

Frokosten i går fikk jeg ha for meg selv.

Gubben dro jo ut på både det ene og det andre oppdraget.

 

Jeg planlegger lesing og vet at jeg bruker altfor mye tid på iPaden, istedetfor å lese.

Denne kokeboken kom også sammen med en av gjestene.

Hun hadde plukket den opp for meg hos noen som ville gi den bort.

Jeg har gjort klar til litt fermentering. Mangler bare saltlaken.

Ikke så mye fangst i dag.

Sønnen ville ha litt filet til fiskegrateng så det må han få.

Hyse og lyr.

Jeg skal ha litt til fiskegryte i dag og så frøs jeg 500 gr.

Rogna får jeg ikke til.

Sist vakumerte jeg, den ble ikke nok kokt.

Nå prøvde jeg å rulle den i plastfolie og la den trekke, men den blir nå aldri ferdig.

Vet ikke hva jeg gjør galt.

Kanskje må jeg rulle den inn i et kjøkkenhåndkle som jeg gjorde før i tiden.

Noe gjør jeg ihvertfall galt.

Men nå er det lesetid.

I dag

4 kommentarer
    1. Pakk rogna i matpapir med hyssing rundt, da sprekker den ikke så lett. Så år den trekke i 1,5 time pr. kg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg