Hvor ble den av

 

I dag lurer jeg på hvor dagen er blitt av.

Den er liksom bare borte.

I går kveld lagde jeg Gyros fra Godt levert.

Det var helt ok, ikke det helt store.

Men maissalsa var ikke dumt og avocadohummus også.

Det vil jeg lage selv.

Dette var en boks.

Skulle vært pitabrød eller at man rullet det inn i lompen istedenfor å steke biter av lomper i ovnen.

Fetaost og rømme skulle det også vært.

Vi så episode 2 av Signora Volpe.

Vi liker godt den krim-serien på tv 2.

Dette er sesong 2, 3 episoder i hver sesong.

Engelsk krim fra Italia.

Se der ropte jeg til gubben.

Dette hadde vært fotomotiv.

Jeg vil tilbake til Italia.

Jeg syntes veksten av bladpersillen og basilikumen min hadde stoppet litt opp,  i dag høstet jeg for første gang.

Det ble ikke så mye og siden jeg har mye forskjellig i kjøleskapet akkurat nå og skal reise bort, tenkte jeg pesto ville være fint.

Badilikum/persille pesto. Jeg hadde ikke pinjekjerner,  så jeg brukte cashewnøtter uten salt.

Ble ikke så verst.

Kanskje bruker jeg den til pasta en dag.

kunne vært litt mer parmesan i den, men jeg var så lat at jeg gadd ikke gå i kjelleren og hente.

Jeg har jo masse i fryseren.

Gubben skal ha niste denne uken og jeg ville ikke ha kjøpebrød.

Vi skal snart ut og reise og da blir det kjøpebrød.

I kveld blir det nystekt brød med brie og syltetøy.

 

 

 

Når jeg reiser til England i oktober, skal gubben kjøre meg til Gardermoen og så fortsetter han til Halden.

Men så lander jeg sent lørdagskvelden så jeg måtte ha hotell for vi ville ikke kjøre natta.

Da passet det bedre for han å dra hjem onsdag, siden jeg må overnatte uansett.

Jeg strevde så innmari med å få bestilt rom, for knappen for utsjekking var helt umulig.

Da er det noe sukking og stønning og verbale utrykk her.

Men fikk det til etter mye frem og tilbake.

Ja, så måtte jeg ha nytt passord igjen, ja du vet, slikt styr.

 

 

 

Da må jeg ta toget.

Men det var fort gjort å bestille.

Så hadde jeg begynt på middagen.

Siste rett Godt levert.

Stekt kyllingbryst med jordskokkrisotto og ovnsbakte gulrøtter.

Jeg gikk i gang.

Fikk gulrøtter i ovnen.

Raspet jordskokk, hakket sjalottløk, hatt i risottoris. Olje, steke

Men så er småjentene kommet hjem fra helgetur.

Jeg slår av plate og ovn og vi kaster oss rundt.

De legger seg jo tidlig.

Middagen? Nei, den kan vente.

 

Vel hjemme igjen, ble det middag.

God mat.

Men det er litt sånn som når du får god mat på restaurant, men maten er egentlig bedre hjemme.

Rart, for man lager jo maten selv.

Nå fikk jeg ihvertfall inspirasjon til å lage risotto.

Jeg har nemlig risottoris i skuffa, som har stått der i hundre år.

Og jeg har tørket kantarell. Nam.

Det skal jeg lage i høst.

Jeg skulle ha lest litt også.

Men jeg vil se tredje episode av Signora Volpe også.

Og spise rips med vaniljesaus

 

 

Husk å melde deg på meditasjonskveldene jeg skal ha:

Meditasjonskvelder Lillasjel høst 24

Sted: hjemme hos deg selv

 

Tirsdager 15.10, 22.10, 29.10 og 05.11

Tidspunkt 19.00. Varighet 50-60 minutt

Tema

Lær å meditere

Enkle, korte øvelser

Inklusiv healing

For nybegynnere eller andre som vil ha enkle, korte øvelser for å lære seg å finne ro i hverdagen.

Jeg melder inn i egen gruppe ved påmelding.

Navn på gruppa Meditasjonskvelder Lillasjel høst 24

Jeg sender live i gruppa, men øvelsene kan ses så ofte du vil, så fremt ikke fb finner på noe nytt og fjerner noe.

Påmelding Vipps kr 400,- til 99467178

Mariann Sæther Tokle

Ps. Vi må være fbvenner så jeg kan bruke messenger for å sende link til gruppa.

 

Ta kontakt da vel

I dag

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg