Henrik Fram, Anestesi

Henrik Fram, Anestesi

Leseeksemplar sendt meg fra forfatteren.

Henrik  Fram er et psedonym.

Forfatteren sa jeg måtte ha gode nerver når jeg skulle lese Anestesi, og den var ganske spennende.

Til tider syntes jeg boken var mesterlig skrevet, særlig det om legen Tomas og hvordan det oppleves når en datter forsvinner.

Jeg synes plottet var spennende,  men mye av spenningen blir borte for meg,  forfatteren skal ha med for mye, som ikke har med historien å gjøre.

Hvorfor skal jeg vite hvordan en prostituert i usa, er kledd, hvis det er uaktuelt for historien,  hvilken bilmodell og farge bilen som kjører foran har, midt i en biljakt, eller hvordan en av sykepleierne sminker seg, midt under en spennende operasjon. Det blir litt for mye, som tar fokuset bort fra spenningen, som til tider er veldig bra.

Det blir litt blanding av krigen på Balkan, mafiaboss og drapet på småjenter.

Så jeg synes Henrik Fram, i perioder skriver ypperlig og tror han kunne skrevet en roman som ville vært veldig fengende, om der livet til en lege står i fokus, men må ha mer fokus på historien, ikke ville fortelle for mye på en gang.

Jeg har skrevet noen revytekster og der er man opptatt av kill your darlings, det vil si, ofte må du kutte, for å få handlingen til å bli strammere og det er det jeg savner her.

Så fortsett å skrive her “Fram”, så blir dette veldig bra. Og for all del, husk at jeg er av den pirkete typen, så det kan godt være at du som leser, ikke en gang legger merke til det jeg pirker borti her.

Jeg følger gjerne Tomas videre jeg i neste bok.

 

Vil du lese mer om forfatteren, er det en fin blogg her :

Ut av tåka

 

https://www.facebook.com/pg/henrikfram.anestesi/posts/

Anestesi er en mørk action thriller. Hovedpersonen i boken er anestesilegen Thomas Bernts. Han opplever alle menneskers verste mareritt, i våken tilstand. Hans respons på dette er politisk ukorrekt og ulovlig. Og medfører mange og alvorlige komplikasjoner …
Handlingen utspiller seg i Oslo, Boston og på Hadeland.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg