Helt hekta

 

 

Her i huset er blitt helt hekta på potetgull med blåmuggdip.

Enda bra vi spiser det kun fredag og lørdagskvelden.

Men jeg er ikke helt ferdig med utforsking av oppskrift.

Men jeg nærmer meg.

 

En pk blåmuggost.

1 boks Creme fraiche, litt sitron, salt og pepper, persille

(Og en dasj fløte)

her har vi brukt Blå castello, men bruk din favoritt.

 

Utfordringen er bare at når jeg skal røre sammen ost og creme fraiche, blir det så suppete. Jeg har ikke fått det tykt for både creme fraiche og rømme, blir tynn når den piskes.

Derfor prøver vi nå med en mer kremet versjon av castelloen.

Den piskes med sitron og en dasj fløte, med stavmikser,  så den blir lettere å røre forsiktig sammen med creme fraiche.(for hånd)

Det fungerte ganske bra, så jeg skal forske videre på det.

Kanskje blande inn litt majones for å tykne kan være lurt.

Om det er sunt?

Ja derfor jeg har i persille, for det er jo sunt.

Tuller bare ja, veldig usunt, for man spiser dobbelt så mye potetgull.

 

Nå har jeg knekt koden.

En castello, en dasj sitronsaft, bittelitt salt, pepper, 1/2 boks rømme, røres sammen med mikser, jeg bruker stavmikserboksen.

Dette har jeg i en skål, blander forsiktig inn resten av rømmeboksen og rikelig med hakket persille.

Rester kan du bruke som saus i mat eller tilbehør.

 

 

 

Har dere prøvd ekte fleskesvor, kjøpes på Europris. Det er også dritgodt og usunt. Også god med dip.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg