Fredagslaks

 

Vel som dere sikkert vet allerede, gidder jeg sjelden å bruke lang tid på å lage middag.

Nå har disse små grønne paprikaene kommet i butikkene.

Jeg spiser mye av de på ferie, men har ikke sett de i matvarebutikkene her hjemme.

 

3 poteter skjæres i båter, en pose små grønne, 3 fedd hvitløk, en paprika, 3 vårløk, en neve cherrytomater, salt,pepper, en dasj fløte

Svisj svusj opp i en form. Ovnen 180 grader ca 40 min.

Så legges fisken på toppen ca 25 min.

Min fisk kom rett fra fryseren så den trengte litt mer tid.

Ps stilkene spiser jeg ikke.

Prøv å dyppe de små grønne i tempura og fritere de, det er supergodt.

Det får bli en annen gang.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg