Fig tree bay, Kypros, dag 5

 

Til frokost i dag, tok jeg meg en runde rundt bordet med frokostblandinger og fant disse.

Nam. Crunchy og søt og sikkert nydelig med yoghurt.

Det blir godt i morgen.

 

 

Fruen er klar for en ny treningsdag.

Men han treneren ligger an til oppsigelse, for her er det ingen plan klar.

Men kjerringa har fått solhatten på og er klar.

 

I dag snur vi nesa andre veien.

Her er det ingen hotell med nydelig beplantning.

Det var også litt lenger enn vi ble forespeilet.

 

Men det er vakkert på sjøen.

 

Pippiper var det også.

 

Det er mye nybygging her.

Leiligheter kan det se ut som.

 

Fiskerne er på plass.

 

Der fremme har vi litt mer bebyggelse.

Det er Tyrkia. Jeg tror det er Famagusta, men er litt usikker.

The ghost city, byen som ble forlatt

 

Det er tørt. Det sier seg selv. Dag etter dag med over 30 grader og ikke en dråpe nedbør.

 

Så fant vi en liten oase. Tulum Beach bar.

 

Gubben trodde han hadde kjøpt lokalt øl, men han hadde kjøpt Stella, som er belgisk.

Og bildet viser tydelig at han ikke helt tror på meg, når jeg sier at det ikke er gresk øl.

 

 

Ganske typisk gresk.

Etter en halv liter vann, er jeg klar for hjemturen.

 

Da er vi hjemme hos vennene våre.

Han her har arvet barten til Charlie Chaplin.

 

Vanligvis rører jeg ikke katter i utlandet. Jeg snakker bare med dem, men dette kunne jeg ikke la være å falle for.

Jeg vil bli klødd under haka 🤣🤣

 

 

Disse enkle utelunsjene er noe av de beste lunsjene vi har fått på hotell.

Burritos med svinekjøtt og pommes frites. Nam

  • I kveld prøvde vi a la carte restauranten som var inklusiv en gang under oppholdet.
  • Og en gang var en gang for mye.
  • Det ser lovende ut.

Jeg bestilte chamignonsuppe til forrett.

Vi var først inn til restauranten. Likevel måtte vi vente på servering mens flere andre bord ble servert.

 

Omsider fikk vi rett to. Jeg bestilt blekksprut. Den var ok, ikke noe å skryte av.

Etter at vi hadde spist de to rettene, var det gått 50 minutter.

Og restauranten har kun 15 bord og kun 6 var opptatt i starten.

  • Mannen til høyre i bildet, er hovmesteren.
  • De to jentene er servitører.
  • Her ser man tydelig at det er ikke akkurat superfullt.
  • Jeg bestilte and, medium og gubben svinekjøtt.
  • Hun som serverer aner ikke hvem som skal ha hva og vi forklarer.
  • Gubben får and og jeg svinekjøtt.
  • Vi protesterer iherdig, at det grå der, kan ikke være medium and, men ingen reagerer, så vi bytter selv.
  • Begge er så tørre og harde at de har mistet all smak.
  • Jeg spiser ikke opp
  • Hun med krøllet hår, var utrolig søt og snill og hun beklaget så veldig i det vi gikk. Så vi sa at det var ikke hennes skyld.
  • For jeg ble irritert, det må jeg innrømme.
  • Sitte der i over en time og glo på at alle andre får servert før deg og han som tydeligvis var sjef, viste ingen vilje til å beklage.
  • Ingen fylte i glassene våre og ingen spurte om maten var god.

Til dessert. Creme brule servert med is?
Den ene smaken slo den andre i hjel og vi skjønner ikke helt kombinasjonen.
Ikke var den karamellisert heller.

Nå er jeg negativ. Men jeg skriver når jeg er fornøyd og det har jeg vært under dette oppholdet, men dette var direkte skuffende.

Buffeten  er mye bedre.

Skal man bestille en kveld til, koster det ca 50 euro pr person.

Det er helt uaktuelt for oss.

Det er nydelig mat på buffeten.

 

Utenom denne opplevelsen, har det vært en nydelig dag i paradis.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg