Anne Mette Hancock, Pitbull

Anne Mette Hancock, Pitbull

Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Aprillesestabelen

Denne gangen ble det nesten slagsmål her, men selv om det er litt murring fortsatt, er april planlagt

Myriam H. Bjerkli, Djevelens yngel

Tonje A. Lissandrin, Venteromsnoveller

Henrik Fram, Anestesi

ps, for de som følger  lesestabelen, er jeg godt i gang med Olive, skal lese den ferdig i dag. Jeg har lest Olive på sengen, krim ute i solen.

 

Da har jeg kommet til den tredje boken av Hancock. De kan leses frittstående, men vi følger også historien til Journalist Heloise(uttales Elois) Kaldan, så slik sett er det fint å lese de fortløpende.

Når jeg begynner på en krim av Hancock, føler jeg glede. Og spenning selvfølgelig. Men jeg føler en letthet i det jeg begynner å lese. Hun skriver på en måte som passer meg og min lesestil godt, i min rytme på et vis. Høres litt snålt ut, men du vet at noe synes man er tyngre å lese, annet språk, osv.

Jeg koste meg derfor fra den første siden og hele boken ut. Jeg synes det er spennende, klarte ikke gjette hele hendelsesforløpet og ble overasket på slutten, veldig overasket, for den slutten så jeg slett ikke komme.

For meg er dette virkelig god krim. Temaet, kvinner som forsvinner, er et mye brukt tema, men for meg, klarer Hancock å overaske, med nye innfallsvinkler.

Anbefaler Hancocks bøker på det varmeste og gleder meg allerede til den neste.

Likblomsten er den første:

Anne Mette Hancock, Likblomsten

Mercedes-snittet er den andre:
Anne Mette Hancock, Mercedes-snittet

 

 

Tredje krim fra den danske bestselgerforfatteren som lyktes på første forsøk med Likblomsten.
Hvem tør å gå i graven med svart samvittighet? 
Journalist Heloise Kaldan er i gang med research til en artikkel om Røde Kors’ våketjeneste, en ordning hvor frivillige tilbyr en hånd å holde i til mennesker som ligger på dødsleiet. Hun knytter seg spesielt til Jan Frischof, en kreftsyk eldre mann fra Sønderjylland som frykter døden som nærmer seg. I delirium tilstår han at han som ung var involvert i et drap. 
Heloise reiser til Sønderjylland for å oppklare hva som skjedde med offeret, som gikk under navnet Pitbull. 
Saken har forbindelse til en rekke uløste forsvinningssaker og Heloise får hjelp av sin gode venn, etterforsker Erik Schäfer. Det er et kappløp med tiden å avdekke de gamle forsvinningssakene før Frischof dør. Hvem var Pitbull? Hvilken rolle spilte Frischof i hans død? Og hvem kan Heloise stole på når både de pårørende og det lokale politiet åpenbart lyver? 
Anne Mette Hancock (1979) bor i København og jobber som journalist. Hun brakdebuterte i 2017 med Likblomsten. Pitbull er tredje bok i serien om Kaldan og Schäfer. 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg