Anna Bågstam, Øyevitnet

Anna Bågstam, Øyevitnet

Leseeksemplar fra Panta forlag

Første bok ut i 2020 er en krim, Øyevitnet. Bågstam har tidligere gitt ut en krim i lydbokformat, dette er hennes første krimbok.

Øyevitnet er en lettlest og spennende krim. Lite makabre detaljer for de som ikke liker det. Det er noen få, blant annet en obduksjon, men den kan hoppes over, uten å miste handlingen.

Dette er første boken i en serie om Harriet Vesterberg.

Det er allerede gitt ut en bok 2, nemlig Skyggespillet, og i følge omtaler skal den være enda bedre, så dette lover godt.

Jeg skal lese den i februar.

 

 

Et fredfullt tettsted med forræderisk natur. Et drap som ryster alle …
Dagen etter at Harriet Vesterberg flytter inn i farens hus, i det idylliske tettstedet Lerviken ved Öresund, blir en kvinne funnet brutalt drept, med øyelokkene teipet opp, kun et steinkast unna. Plutselig er Lerviken langt fra den idyllen hun husker fra barndommens somre. Med et havarert kjærlighetsforhold bak seg ser Harriet fram til en ny start som etterforsker hos politiet i Skåne. Men hun forstår raskt at hun ikke er så velkommen på stasjonen som hun hadde ventet, og at ikke alle setter like stor pris på ideene hennes. Hun bestemmer seg for å gå sin egen vei i etterforskningen, men den leder henne inn på et spor som hun snart desperat angrer på at hun begynte å følge. Kan morderen være en hun kjenner?

«Øyevitnet» er en annerledes og pulserende krimroman, full av uventede vendinger. Dette er første bok i en ny og spennende krimserie: «Mordene i Lerviken», som utspiller seg i Öresund i Skåne

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg