Anders de la Motte, Høstdåd

Anders de la Motte, Høstdåd

De la Motte har gitt ut 5 bøker. De to første Ultimatum og Memorandum, står i hylla og venter. Handlingen der er lagt til Stockholm. Nå er det bøker fra den Skånske landsbygda, En for hver årstid. Jeg leste Sensommer og likte den svært godt. LIkevel har den neste Høstdåd, ligget på vent, siden i høst, men nå følte jeg den lå her og hoppet litt av utålmodighet, så nå tok jeg fatt.

Jeg likte også denne svært godt, men en liten innvending har jeg. Det kunne vært kortet inn en god del sider i starten. Det ble veldig omstendelig fra telturen de fem ungdommene dro på. Derfor ble det for meg en treg start, men når det først kom i gang, ja da tok spenningen til og den økte på etterhvert. Nå blir det å lese den som kom i vinter, nemlig Vinterild, men den må også ligge litt lenger å vente, for det er mye spennende som bli gitt ut.

Akkurat nå bytter jeg på annenhver krim og feelgood/romaner, og det er en fin balansegang synes jeg.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Aschehoug og boken er et leseeksempar

 

En sensommerkveld i 1990 telter fem barndomsvenner ved sin hemmelige badeplass, et nedlagt steinbrudd i Skåne. Videregående skole ligger bak dem og voksenlivet venter. Stemningen er høy, men også vemodig, for vennene innser at kvelden både innebærer et farvel til ungdomstiden og til hverandre. Når morgenen gryr og det første høstregnet har falt, flyter det en kropp i det mørke stenbruddsvannet. En tragisk ulykke, slår politiet fast. Ikke alle er overbevist om det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg