Å du salige

Det er deilig å være på ferie.

Men å legge seg i sin egen seng når klokka er 2 om natta, det er salig godt.

Enda en gang presterte Norwegian å plassere oss på bakerste rad, enda vi hadde betalt for rad 2.

Jeg tror det blinker røde varsellamper når jeg sjekker inn.

Store skilt der det lyser, plasser henne bakerst.

Men hjem kom vi.

Og jeg må til å klage igjen, for det samme skjedde i desember.

Enda har jeg ikke fått igjen pengene mine fra da.

Nå blir det sint avhandling for kjedelig å betale for noe du ikke får.

Jegermeisterglasset er tomt.

Nå blir det alkoholfritt, bare litt mer av det hvite der, Tuttahår, for hun er kosete.

Hjemmebakt brød. Siste biten fra fryseren.
I morgen må det bakes. Hjemmebakt brød og norsk melk og kaffe.

Nydelig!!

 

Selv om klokken var to i natt og jeg var dødstrøtt, greide jeg ikke å vente.

Julaften jo!!

 

Jeg gleder meg over å komme hjem til nye bøker. Leseeksemplar

I morgen må jeg ta fatt på oppgaver.

Bestillinger venter, regnskap må gjøres ferdig, klage til TUI  og  presentasjon av aprilstabelen må skrives.

 

 

Barnebarn på besøk.
Lettvint middag til hele familien i dag.

Kyllingvinger i Tigersaus.

 

Det hører en historie med til denne sausen.

Hvert år var vi på ferie i Hamar. Der var det en restaurant som het Mississippi. Der hadde de kyllingvinger i djevelsaus. Hvilken saus det var fikk vi ikke vite. Ikke før Missipippi ble nedlagt og en ny restaurant dukket opp. Kyllingvingene var fortsatt på menyen og en snill servitør fortalte oss hvilken saus det var.

https://www.oluf.no/try-me-tiger-sauce-3-8-l

Nå har jeg bestilt meg en ny dunk til kr 685,-

Men kan kjøpe små flasker på 1,5 dl til 62,- men det blir for lite for meg. Den står seg jo i årevis.

Vi snakket om det nå at vi har nok brukt 20 liter de siste 20 årene.

Jeg ble litt ivrig på den siden så jeg bestilte så jeg fikk fri frakt.

Nå er jeg inspirert til å lage mat igjen til gubben og meg.

 

 

Kyllingvingene serveres med gulrot og selleri og rømmedip

1 boks rømme, en halv pk majones, 2 fedd presset hvitløk, en liten sprut sitron, litt salt og pepper

blandes og settes i kjøleskapet til vingene er ferdig

Veldig god rømmedip til både pizza og chips.

 

Bake brød må jeg også.

Nå er ferien definitivt slutt.

I dag

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg