Velkomstbildet på iPaden i dag, var av Anita.
Damen bak bloggen
https://artemisiasverden.blogspot.com/
Vi henger jo mye sammen på ulike bokarrangementer rundt om.
Isfjorden 7 grader
Fjellene gjemmer seg i dag.
Og noen er visst tørst, for det øser ned.
Grått og trist.
Men først var vi på kaffebesøk.
Og så dro vi til Åndalsnes.
Og jeg som hadde fått mye mat ut fra fryseren, fikk fylt på igjen.
Svinesteik kr 20,- stor landkylling, kr 50,-
Vi lever billigere enn de fleste og sparer til ferie.
Kr 350,- betalte jeg for alt dette.
I hvert fall 11 middager.
Og nå gleder jeg meg til å lage mat igjen.
Menyen siste dag ble sånn.
Suppa kokes og deles i to måltider.
Mat-tipsene dukker opp på Facebook.
En løk deles opp, ost blir puttet inni, så dyppes det i mel og egg, to ganger før det frityrstekes.
Så innmari godt ut.
Disse så også nydelig ut.
De må jeg prøve en dag.
Men i dag blir det sånn.
Og mens jeg sitter og sulter, planlegger jeg menyen 17. mai.
Da blir vi 10 gjester.
Menyen blir noe sånn og fra Focaccia til mais, har jeg lagt ut bestilling til gjestene og alle sa ja.
Arbeidsplan har jeg også lagd.
Det er viktig å få gjort det som er mulig å gjøre ferdig tidlig, på fredag.
Dette må bare bli deilig.
Men først en Sverigetur for å hamstre ost.
Omtale har jeg postet
Jorid Mathiassen, Blå som anemonen
Nydelig bok.
Nå har jeg hatt besøk.
Jeg har spist frokost og skal nå i gang med lunsj.
Litt sen lunsj, men det går fint.
Jeg har hatt koselig besøk.
Og så skal jeg spille litt på iPaden og enten se tv eller lese.
Jeg har ikke sett MasterChef heller de to siste dagene.
Det må jeg se i morgen.
Og i morgen må jeg pakke også.
Og gleder meg til frokost i morgen.
Da blir det osteomelett.
Men først brokkolisalat og grønnsakssuppe.
I dag