Jeg hadde rester av tacokjøttdeig, ganske mye rester
Man kan jo steke dobbel mengde den dagen man har taco så har man på lur til en annen dag
Jeg planla dagen i forveien og hadde potetstappe på lur i kjøleskapet
http://lillasjel.blogg.no/1364316700_lammekjttboller_i_tom.html
Man kan jo og bruke posestappe hvis man har det travelt
Kjøttdeigen bres utover i en ovnsform
Surr grønnsaker myke, her har jeg brukt rødløk,hvitløk, avocado, mais, tomat og en boks champignon
Legges over kjøttet i ovnsformen
Potetstappe bres over der igjen og et lag med ost, som og var rester fra tacoen
20-25 min 200 grader
De siste 5 minuttene har jeg på et lag med tortillachips
Egentlig var vi kun tre til middag, men heldigvis dukket det opp et par til, så det ble ikke så veldig mye igjen for dette var snaddermat
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Så smart! Så kjempegodt ut, den skal jeg huske på:)
Wow, sier nå jeg bare. Så jo bare så godt ut, og sist men ikke minst for en herlig måte å bruke rester på. Denne skal jeg lage ganske så snart og jeg skal fortelle deg hva jeg da synes om den. Takk for tips 🙂
Det ser meg ut som SNADDER-mat ja 😀 Og det er deilig, spesielt i helgene 😉 Ha en fin dag 🙂
frodith: Ja, det er jo godt både helg og hverdag, vi hadde taco en fredag og så lagde jeg formen i uken etter.
Anne: Ja, det blir spennende å høre om det faller i smak:) Kanskje du har din egen vri som jeg kan la meg inspirere av:)
Min matgale verden: Ja, det var innmari godt, bare med den feil at man forspiser seg,hehe Sikkert godt med en frisk salat til også:)