TACOFORM MED POTETSTAPPE

Jeg hadde rester av tacokjøttdeig, ganske mye rester

Man kan jo steke dobbel mengde den dagen man har taco så har man på lur til en annen dag

Jeg planla dagen i forveien og hadde potetstappe på lur i kjøleskapet

http://lillasjel.blogg.no/1364316700_lammekjttboller_i_tom.html

Man kan jo og bruke posestappe hvis man har det travelt

 

Kjøttdeigen bres utover i en ovnsform

Surr grønnsaker myke, her har jeg brukt rødløk,hvitløk, avocado, mais, tomat og en boks champignon

Legges over kjøttet i ovnsformen

Potetstappe bres over der igjen og et lag med ost, som og var rester fra tacoen

20-25 min 200 grader

De siste 5 minuttene har jeg på et lag med tortillachips

Egentlig var vi kun tre til middag, men heldigvis dukket det opp et par til, så det ble ikke så veldig mye igjen for dette var snaddermat

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

6 kommentarer

    1. Wow, sier nå jeg bare. Så jo bare så godt ut, og sist men ikke minst for en herlig måte å bruke rester på. Denne skal jeg lage ganske så snart og jeg skal fortelle deg hva jeg da synes om den. Takk for tips 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg