Dag 2, sjødag

 

Sjødag i dag, bildet er fra da vi gikk ut fra Fort Lauderdale

Biblioteket har åpnet. To bøker leses allerede. Gubben leser Ahnhem, Den niende graven og jeg leser Kristin Hannah, Nattergalen.

Det regnet  etter frokost i dag men temperaturen er nydelig.

 

 

Det kom en regnbyge så vi rømte ned på balkongen og her er det bare så deilig å sitte. Eneste lydene er havet og temperaturen er slik at du kan sitte der lettkledd. 

 

Siden vi hadde avslappingsdag, gikk vi i restauranten til lunsj, istedenfor buffeten. Deilig bare å sette seg ned og bli servert og det er mye roligere enn i buffeten. Det er mer hektisk på denne seilingen, mye folk. Jeg trodde det ville bli roligere her enn når det er fullt av unger som det er i fellesferien, men her er det andre cruisere, nesten ikke barn, mer voksne folk. 

Cobbsalat til lunsj, smakte fortreffelig. 

Nytt mannskap hadde omvisning.

 

 

 Vi slapper av på balkongen frem til middag for det var så deilig. Vi deler bord med et annet norsk par som er glad i å reise på cruise. Vi var litt spent på om vi fikk selskap ved bordet og tenkte at vi kanskje skulle be om open seating. Vi har første bordsetting, dvs vi må komme mellom 18 og 18.30 hver kveld, bord 242.  Siden vi fikk så hyggelig selskap, velger vi nok samme bord hver kveld. 

Man kan også velge fast 20.30 eller man kan ha open seating. Da kommer man når man vil. Eller buffeten eller en av spesialrestaurantene. Mange muligheter. 

Det er ingen formelle aftener noe mer, Smart casual eller Evening chic. Ikke shorts eller tanktops for herrene, ellers går man kledd som man vil, stort sett. Ikke badeklær, barføtt eller i morgenkåpe. Blir vel som i syden at man kler seg om litt til middag. 

Nå er klokken 15.12 her, så da er den vel ca 21.00 hjemme. Ha en fortreffelig aften, det skal vi.

Og i morgen skal jeg svømme med delfiner og det gleder jeg meg til. 

 

 

Og se hva som skjedde nå da? Steketemperatur, oj oj 

6 kommentarer

Siste innlegg