Nå om høsten er blomkålen så god og billig. Jeg møtte en dame på butikken som fortalte at hun likte så godt bacon på blomkålen og det var inspirasjonen til blomkål med bacon. Jeg hadde noen kalde poteter som jeg stekte sammen med baconet og noen skiver salchicconpølse for de gir så god smak
Jeg kokte blomkål og gulrot i i vann og litt fløte med en hønsebuljonterning. Husk å ta vare på kraften.som du bruker i sausen.
bacon og salchiccon
noen kalde poteter
En ostebit
En stor champignon surres lett, ha på litt mel og spe med blomkålkraften. Kok noen minutter. Ta kjelen av plata og rør inn osten i strimler eller revet. Ha så blomkålen i sausen.
Bacon og poteter og pølse surres i pannen samtidig med at du lager sausen
Surr bacon først. ha deretter i poteten og pølsen.
Ferdig saus med blomkål, gulrot og champignon. Kan også spises som den er uten bacon og poteter
Fin blogg<3
Blomkål og bacon hører veldig sammen, for meg 🙂 nam
Ja, blomkål og bacon er en god kombinasjon. Den pølsa har jeg aldri hørt om, men det er sikkert noe man får kjøpt i dagligvarebutikken – sjøl om den hadde et eksotisk navn! 😀
Dette ser ut som en god restemiddag. Må prøve den 🙂
Godt og enkelt.. Deilig med litt lsik mat som går unna og byr på så mye.:)
Dette hørtes jo deilig ut! Jeg koser meg alltid med matinnleggene dine <3
Slik mat smaker nå om dagen ja 🙂 Takker for tips og bra forklart også 🙂 Fin fredag videre :))
Mari: Takk 🙂
frodith: Ja, det er godt 🙂
karidansen: pølsen er kjøpt i Spania, men man kan jo bruke Chorizo eller noe annet eller rett og slett droppe den for det blir jo godt med bare bacon også 🙂
Eva: Ja, fin måte å bruke rester på og blomkål passer jo til nesten alt 🙂
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne:Ja, det er jo sånn jeg lager mat, tar det jeg har 🙂
passion4therapy: Det er bra, blir ikke så mange av dem for tiden for jeg er jo litt oppbrukt,hehe. Er jo ikke den som nileser oppskrifter men tar det som det kommer 🙂
annebe: Fin fredag ønskes deg og 🙂
Mmmmmm tror må prøve det ved anledning 🙂
etdiktomdagen: God hverdagsmat 🙂