Blomkål og bacon

Nå om høsten er blomkålen så god og billig. Jeg møtte en dame på butikken som fortalte at hun likte så godt bacon på blomkålen og det var inspirasjonen til blomkål med bacon. Jeg hadde noen kalde poteter som jeg stekte sammen med baconet og noen skiver salchicconpølse for de gir så god smak

Jeg kokte blomkål og gulrot i i vann og litt fløte med en hønsebuljonterning. Husk å ta vare på kraften.som du bruker i sausen.

bacon og salchiccon

noen kalde poteter

En ostebit

En stor champignon surres lett, ha på litt mel og spe med blomkålkraften. Kok noen minutter. Ta kjelen av plata og rør inn osten i strimler eller revet. Ha så blomkålen i sausen.

Bacon og poteter og pølse surres i pannen samtidig med at du lager sausen

Surr bacon først. ha deretter i poteten og pølsen.

Ferdig saus med blomkål, gulrot og champignon. Kan også spises som den er uten bacon og poteter

16 kommentarer

Siste innlegg