Anthem of the Seas, underholdning


Etter Ibiza var det igjen en dag på sjøen. I dag tenkte jeg å fortelle litt om underholdningen ombord.

Det var tre store show ombord. We will rock you og The gift, som gikk i teatersalen. I tillegg gikk Spectras Cabaret i the Two70, men Two70 skal jeg komme tilbake til senere.

The spectacular Olivier Award-winning musical phenomenon WE WILL ROCK YOU, rocked over 6.5 million people in a record-breaking 12 years at London?s Dominion Theatre. Written by legendary comedian and author Ben Elton and with a score of killer Queen tunes such as Radio Ga Ga, I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody and of course We Will Rock You…it?s the champion of all musicals!

Dette showet har gått på livescene i London og flere av de som var med er, deltok også her. Man måtte booke plass for dette showet og vi som ikke helt forstod der fikk plass klokken 14 og det passet oss dårlig. Men man kunne stille seg i kø og et kvarter før fikk vi  komme inn, men vi fikk dårlige plasser, så det lønner seg å booke billetter før man drar fra hjemme. Man betaler ikke for billettene. Det er gratis.

 

“THE GIFT” will be playing alongside We Will Rock You. An original Royal Caribbean production created exclusively for Anthem of the Seas. ?THE GIFT? is a musical journey of fantasy and illusion that begins one stormy night with the arrival of a ?Magical Gift?. A beautiful production that is sure to delight, inspire and touch the hearts of all. 

De ble ikke noe gode de bildene jeg tok under det andre showet The Gift. Her var det ikke noe problem å få plass heller, men det var et flott show. Det er så spektakulært hvordan de bruker film og rekvisitter at man kan bli blåst av banen av henrykkelse.

De kommer ned fra taket og de kommer opp fra gulvet. Det er platåer på gulvet som går opp og ned med rekvisitter og aktører.

En  stor drage kom inn på scenen flaksende med vingene

Og det toget dere ser bak der, det kom også frem etterhvert. I tillegg er det flere lag med filmlerret

Skyggescenen var også fin

Det var ulike typer show hver kveld, med ulike enternainere, både komikere og sangere, men vi var ikke på noen av de denne gangen.

 

Christopher Caress har vi sett før, tror det var på Celebrity Silhouette.  Enternainerne drar jo fra skip til skip så det kan bli noen gjensyn.  Jeg synes faktisk han var mye morsommere forrige gang enn han var nå, men det kan jo være fordi jeg så det for første gang. Men det er morsomt å se disse hypnotisørene jobbe live.

 

Dette er jo bare en smakebit av underholdningen. Det foregår noe hele tiden rundt om på skipet. Det er livemusikk i barene for enhver smak.

 

Det kommer senere et innlegg fra Two70. Et område på båten jeg falt pladask for 🙂

4 kommentarer
  1. Jeg var på “We will rock you” i London for noen år siden. Kjempekjekt. Og vi hadde jo gode plasser også. En opplevelse. Og det ser jo virkelig ut som opplevelser de showene ombord også 🙂 Det er virkelig en hel verden der ombord. Noe for alle 😀 Ser knallgøy ut 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg