Jeg hadde noen snitzler liggende i frysen. Av og til kan det være godt, selv om jeg liker lage dem selv.
Squash og paprika, fersk fra min venninnes drivhus, sammen med rødløk og søtpotet, i en fargerik vitaminblanding
Stekt i ovnen i 25 min, 200 grader
I tillegg la jeg noen poteter med skall i en form og satte ved siden av grønnsakene. Jeg kunne også hatt dem sammen med grønnsakene.
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Scnitsel så godt ut, sjelden jeg har, men kan jammen være godt det også
frodith: Greit av og til, men ikke all verden disse kjøpegreiene:)