LAMMEKOTELETTER

Lammekoteletter er en av mine favoritter. Tilbehøret varieres

Vi går for en ovnsform. Som dere sikkert forstår så elsker jeg ovnsformer. Det er lettvint, trenger ikke tilsyn og det gir en veldig god smak på grønnsakene.

I dag squash, søtpaprika, hvitløk, soltørket tomat, sjalottløk

Og poteter

Svisj svisj, vi kutter i full fart.

I dag topper vi med litt ost for variasjonen sin del. Ovnen 200 grader ca 30 min

Når ovnsformen med grønnsaker er ferdig, surres kotetettene på begge sider og får hvile litt. Jeg vil ha dem rosa inni så det er ikke mange minutter som skal til. Jeg presser et par hvitløksfedd ned i pannen med en gaffel og steker disse litt før jeg så tar dem ut igjen og legger i kotelettene for å få hvitløkssmør å steke dem i.

Velbekomme

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

#lammekoteletter

8 kommentarer

Siste innlegg