FERIEGRILL

Jeg var i Spania i sommer og der grillet vi hver kveld.

Når man er på et fremmed kjøkken må man gjøre det enkelt

Mozarellaost fersk, enkel eller dobbel

Deles på midten men ikke helt igjennom. Spekepølse og tomat legges i midten

Brettes sammen

Serranoskinke eller parmaskinke rulles rundt. Jeg var i Spania, derfor Serrano selvfølgelig og Salchichon

PÅ grillen noen minutter og spises med toast til. Nam

Toast lagde vi ved å dele baguetter, smøre dem med hvitløkssmør og grille dem


I tillegg kjøpte vi pølser hos slakteren og grillspyd

Det ble et herremåltid

Namnam

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

#grill #mozarella #Serrano

4 kommentarer

    1. Mye godt man kan grille, og det der så farlig godt ut,alt sammen 🙂 Jeg liker kylling og ville nok gjerne ha grillet kylling uansett 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg