Jeg var i Spania i sommer og der grillet vi hver kveld.
Når man er på et fremmed kjøkken må man gjøre det enkelt
Mozarellaost fersk, enkel eller dobbel
Deles på midten men ikke helt igjennom. Spekepølse og tomat legges i midten
Brettes sammen
Serranoskinke eller parmaskinke rulles rundt. Jeg var i Spania, derfor Serrano selvfølgelig og Salchichon
PÅ grillen noen minutter og spises med toast til. Nam
Toast lagde vi ved å dele baguetter, smøre dem med hvitløkssmør og grille dem
I tillegg kjøpte vi pølser hos slakteren og grillspyd
Det ble et herremåltid
Namnam
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
#grill #mozarella #Serrano
Åh, tror vi må ha en grillings til før sesongen er over… Dette så nydelig ut!
Mye godt man kan grille, og det der så farlig godt ut,alt sammen 🙂 Jeg liker kylling og ville nok gjerne ha grillet kylling uansett 😀
frodith: Ja, kylling er godt:)
tujanka: Ja, det blri nok flere grilldager enda:)