Panerte kyllingfilet er godt, serverte dem med grønnsaker og ovnstekte poteter
God søndagsmiddag
poteter, må skrelles hvis ikke skallet er fint, olivenolje, hvitløk, salt og pepper, ovnen 200 grader 30-40 min
Kyllingfiletene ble delt denne gangen. Jeg tok av indrefileten og marinerte den, og bruker den en annen dag
Litt olje, karri, hvitløk, koriander, pepper, sitron, og inn i kjøleskapet til neste dag eller dagen etter
Delte hver filet i to
Snudde dem i hvetemel
egg og deretter i brødrasp, ferdig brødrasp fra Toro i pakke
Grønnsaker: Auberginer, champignon,hvitløk, soltørkede tomater
Auberginene deler jeg i tykke skiver, salter dem og lar de ligge litt før jeg skyller av saltet
Noen liker å gjøre det sånn og andre ikke, så jeg må ha en forskningstudie om det er nødvendig.
Noen sier det blir en bitter smak hvis man ikke gjør det, så det må jeg sjekke ut
Deretter surrer jeg dem litt. Det kan se ut som om det er mye fett i pannen, men det er bare at jeg har stekt kyllingene der først og da skummer det litt.
Jeg har ikke hatt på noe ekstra fett, så det kan og være at litt av vannet trekker ut av auberginene som gjør at det ser ut som det er mye væske i pannen
Champignon, hvitløk, soltørkede tomater has i sammen med auberginene
En liten fløteskvett, en halv-1 dl er nok, salt og pepper
Ferdig samtidg med potetene, nam
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det så veldig godt ut
Iselin Renée: Ja, det er kjempegodt:)
Yammi, yammi…dette så jo bare helt himmelsk godt ut
Å der var det veldig mye godt altså, jeg har glemt matpakke, eller dvs det var dårlig med brød, så her er jeg sulten som en ulv og sikler på siden din
passion4lifeandtravel: Det var det og:)
frodith: hehe:)
Jeg hater å kaste mat. Her i huset går lite til spille. Gått i god skole!
torhild elisabeth granli: Her også, rester er god mat:)